• 瀏覽: 2,770
  • 回覆: 59
+7
英國逐步放寬社交防疫措施,並計劃6月全面解除封城措施,希望回歸正常生活。英國利物浦市於上周五(4月30日)起、連續兩日舉行大型音樂派對,預料有約5,000人參與。參加者需出示有效的新冠病毒檢測證明,入場後無須戴口罩或保持社交距離。今次活動屬英國政府「活動研究計劃」一部分,為日後恢復舉辦大型活動試水溫。

-------------------------------------------

若果大家 死唔敢打針 就唔會再有如此既正常生活o羅

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2947520/英國解封後首音樂派對 5000人「無罩」同樂-多圖-

本文可能虛構,如有雷同實屬巧合; 所載資料不構成招攬、要約或建議。超連結只供網址參考請勿點擊。勿對號入座。
大陸都有,不過黃L綠L都好酸

不怕疫情?中國武漢草莓音樂節開跑 人潮擠爆沒戴口罩

https://news.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/3518476

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-5-3 12:59 PM 發表

衛生既話
就唔會搞個武漢肺炎出黎啦
咁美國肺炎死咁多人即係美國比中國更唔衛生咁話啦係嘛 ? 何況你有証據証明新冠肺炎係源自中國咩 ? 反中反得咁白痴,就唔好比人知

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-5-3 01:06 PM 發表

事實勝於雄辯
呢筆賬,要還架
有咩事實,攞出黎睇下

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-5-3 01:04 PM 發表

衛生既話
就唔會搞個武漢肺炎出黎啦
盲能on9接受唔到淨係ff
所以, 咪就係唔係唔係中國搞出來囉..

睇疫情慘況情應該係美國先爆...

中國疫情完勝老美係事實,反中白痴都怕死要留在中國不去英美都係事實,呢d都是事實不是FF...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]