• 瀏覽: 2,141
  • 回覆: 22
一名25歲本地女子,早前透過手機社交應用程式認識一名男子,女事主將個人資料及照片傳給對方,該名男子及後以文字訊息威脅事主與他進行性行為,否則會公開事主的個人資料及照片,女事主遂報警求助。

深水埗警區刑事調查隊第6隊接手調查,至昨午(1日)約3時,探員在深水埗區拘捕一名26歲羅姓男子,涉嫌刑事恐嚇,由探員帶署扣留調查。警方表示,不排除被捕男子涉及更多同類案件,呼籲其他受害人盡快與警方聯絡。

警方提醒,市民切勿輕易相信來歷不明的電話或訊息,及隨便將個人資料給予陌生人。

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/ins/港聞/article/20210502/s00001/1619946269756

個女仔真係蠢,
三吾識七既人將自己既家宅話比人知

想知條女係用邊個交友apps

一L定又係黃畜曱甴啦

乜野照片可以威脅事主進行性行為??

圖中就係26歲羅姓男子??

界-腦殘
門-黑暴
綱-人形昆蟲
目-盲目
科-攪邊科
屬-曱甴
種-賤囉

條女都唔帶眼識人嘅,好識唔識 去識曱甴喎,蠢!

曱甴

唉........淫亂世代.......

引用:
原帖由 kitlo0414 於 2021-5-2 05:57 PM 發表
一名25歲本地女子,早前透過手機社交應用程式認識一名男子,女事主將個人資料及照片傳給對方,該名男子及後以文字訊息威脅事主與他進行性行為,否則會公開事主的個人資料及照片,女事主遂報警求助。

https://fs.mingpao.com/ins/20210502/s00001/bb2fcffbd011e8e527d93b9ccef82d60.jpg

深水埗警區刑事調查隊第6隊接手調查,至昨 ...
太多騙子,任何人都不能信。

優秀的香港年青人

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-5-2 06:39 PM 發表
乜野照片可以威脅事主進行性行為??
一定係 D 吾見得光既相

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-5-2 06:43 PM 發表
界-腦殘
門-黑暴
綱-人形昆蟲
目-盲目
科-攪邊科
屬-曱甴
種-賤囉

條女都唔帶眼識人嘅,好識唔識 去識曱甴喎,蠢!
會吾會條女想做天使?

引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-5-2 06:43 PM 發表

太多騙子,任何人都不能信。
根本玩交友 APP 都不能信人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]