• 瀏覽: 3,191
  • 回覆: 52
+3
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20201114/bkn-20201114164800433-1114_00952_001.html

DLM四合一奶西狗又想用毒果9吹抹黑
擘大隻屎眼睇吓英國智庫點發表....

殲20戰機。
英國智庫近日發表評估報告,分析指中國空軍自產的戰機,在生產技術上已逐漸超越俄羅斯,未來或將成為美軍威脅。
報告指,現代空戰的重要勝負點,在於對戰場戰態的感知,而中國在傳感器、數據連結、武器系統和匿蹤技術等方面已明顯領先俄羅斯,目前俄國僅在製造引擎方面保有優勢。報告續指,中國的殲11重型戰機是中國版的蘇27,殲16是中國改良過的蘇30;而中國自主研發的殲20是全球第一款可靠的非美製隱形戰機,後續改良也令殲20的匿蹤性能與態勢感知能力有所提升,未來殲20更有可能配備更好的引擎,以增加戰鬥力...

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-5-2 03:59 PM 發表
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20201114/bkn-20201114164800433-1114_00952_001.html

殲20戰機。
英國智庫近日發表評估報告,分析指中國空軍自產的戰機,在生產技術上已逐漸超越俄羅斯,未來或將成為美軍威脅。
...
常規武器
只不過係嚇鬼
真正打仗
匿埋 撳掣 就搞掂

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-5-2 03:59 PM 發表

殲20戰機。
...
DLM四合一奶西狗
一睇到 少少對中國不利的事情
就即刻撲入去
抹黑 反中共

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 2021-5-2 09:56 PM 發表

DLM四合一奶西狗
一睇到 少少對中國不利的事情
就即刻撲入去
抹黑 反中共
呆灣反中狗的指定動作。

引用:

殲20戰機。
...
果隻奶西死毒撚
叫佢唔好係度獻世啦

引用:
原帖由 mikemike7252 於 2021-5-2 11:58 PM 發表

果隻奶西死毒撚
叫佢唔好係度獻世啦
乃西狗真係要趁地淋....

引用:
原帖由 moyy 於 2021-5-3 12:25 AM 發表

乃西狗真係要趁地淋....
如果中國真係咁7
拜登又唔會
係電視上面講咁多嘢啦

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-5-3 06:50 AM 發表

如果中國真係咁7
拜登又唔會
係電視上面講咁多嘢啦
美國而家騰騰震

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 2021-5-3 08:36 AM 發表

美國而家騰騰震
如果中國是流的
美國就唔使做咁多小動作啦
傻仔曱甴

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-5-3 08:42 AM 發表

如果中國是流的
美國就唔使做咁多小動作啦
傻仔曱甴
美國所用嘅小動作 污糟邋遢 小人所為

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-5-3 09:11 AM 發表

美國所用嘅小動作 污糟邋遢 小人所為
agree x2污糟邋遢 小人所為

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 2021-5-3 09:17 AM 發表

agree x2污糟邋遢 小人所為
曱甴唔會信

引用:
原帖由 689調轉又係689 於 2021-5-3 09:32 AM 發表

曱甴唔會信
曱甴患咗妄想被迫害症

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-5-3 09:45 AM 發表

曱甴患咗妄想被迫害症
美國成日出口術 遮掩自己能力 逐漸下降

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 2021-5-3 09:51 AM 發表

美國成日出口術 遮掩自己能力 逐漸下降
出口術轉移視線 為自己國民洗腦袋

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]