• 瀏覽: 21,670
  • 回覆: 176
  • 追帖: 2
+12
印度疫情嚴峻,單日確診數字屢創新高。當地一名未成年少女誤信兩名男子能提供新冠疫苗,最終被兩人輪流性侵。據報,涉案的兩

咖哩大國真是出名強姦之國。而家疫情嚴重,仲有男人借機強姦,兩個男人應該要被閹割。

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1561885/即時-國際-印度女子誤信兩男可提供疫苗-遭帶走輪流性侵

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-5-2 10:26 AM 發表

印畜一向控制唔到下體,唔出奇,一定有人姦屍
要驗一驗咖哩大國男人點解咁易舉起?

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2021-5-2 10:27 AM 發表

要驗一驗咖哩大國男人點解咁易舉起?
咖哩🤷🏻‍♂️

引用:
原帖由 st105 於 2021-5-2 10:29 AM 發表

咖哩🤷🏻‍♂️
真是印度神酒咁見效?

引用:
原帖由 st105 於 2021-5-2 10:29 AM 發表

咖哩🤷🏻‍♂️
香港好多男人都食咖哩。

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2021-5-2 10:30 AM 發表

香港好多男人都食咖哩。
但系唔會餐餐都食,日日食。 食到間屋都長期有咖哩味。

印度男人個腦真係核廢料!

未成年少女

呢啲時候仲掛住玩強姦,咖喱國真不愧為鬼國。

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-5-2 10:26 AM 發表

印畜一向控制唔到下體,唔出奇,一定有人姦屍
姦屍就未見,不過真係有黑醫護偷死者財物

😨😨呢個地方真係痴晒線

引用:
原帖由 st105 於 2021-5-2 10:37 AM 發表

但系唔會餐餐都食,日日食。 食到間屋都長期有咖哩味。
香港好D ,D 屋是石屎,吸味不是太嚴重。
加拿大 D 屋是木起,以前更喜歡用地毯,於是入一間二手屋,聞味已知上手是什麼人住,咖哩味是印度、芝士味是白人、油膩味是中國人、蒜頭味是韓國人。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]