• 瀏覽: 7,636
  • 回覆: 107
+6
美國前總統特朗普(Donald Trump)4月29日接受霍士新聞(Fox News)訪問談及新冠肺炎(COVID-19)疫情時,他稱自己為「疫苗之父」。此外,他批評美

侵侵難得無被滅聲. 點都要支持下.

疫苗之父應該係實至名歸, 佢先提出打消毒劑抗疫, 相信係一種極之有效既疫苗.
你地唔識欣賞? 佢仲有下一招, 疫情爆到全美國都係, 為其他疫苗測試大開方便之門

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/619300/特朗普自稱-疫苗之父-批評拜登對中國軟弱

2千幾萬國民受感染, 50萬人死亡, 臉皮有幾厚和幾無恥的人才敢這樣出來認功?!  

引用:
原帖由 佢係乜水 於 2021-4-30 11:27 PM 發表
2千幾萬國民受感染, 50萬人死亡, 臉皮有幾厚和幾無恥的人才敢這樣出來認功?!  
@Peter_H 唔好咁講我地香討皮蛋仔個主人

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2021-4-30 11:22 PM 發表
美國前總統特朗普(Donald Trump)4月29日接受霍士新聞(Fox News)訪問談及新冠肺炎(COVID-19)疫情時,他稱自己為「疫苗之父」。此外,他批評美

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210310/446341243530645504960523.jpeg/XDt-pygUM7IeYx_iD7rMx8A_i9LrI1KGK8WqhSvFqoU?v=w1280r16_9
乜水,好面善😆

自2019年6月至今,美國因流感死左幾萬人,但自從發現新冠病毒....美國流感既新聞就從此消失了,相信係侵侵打消毒劑抗流感....直至今日美國已無消息有人死於流感

美國疫情唔係被特離譜搞到咁離譜,就唔需要疫苗啦。所以佢自認「疫苗之父」都冇錯㗎。

當然喇美國一早已有病毒姝硏發疫苗

引用:
原帖由 tam_n 於 2021-4-30 11:33 PM 發表
美國疫情唔係被特離譜搞到咁離譜,就唔需要疫苗啦。所以佢自認「疫苗之父」都冇錯㗎。
咁莫迪又以每日破紀錄的速度追上來, 睇怕佢也要諗定一個乜乜之父嘅名來威下

引用:
原帖由 佢係乜水 於 2021-4-30 11:27 PM 發表
2千幾? 三千幾萬人wo
你幾耐冇check 過?

美國多得你....唔小.

咁邊個係疫苗老母

引用:
你咁講皮蛋哥個主子, 小心皮蛋哥封鎖你.

飲消毒藥水之父 

病毒之父先啱

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]