• 瀏覽: 407
  • 回覆: 12
中國外交部今日舉行涉疆問題新聞發布會,新疆政府發言人徐貴相表示,美西方反華勢力的制裁就是廢紙一張,美西方的無理制裁,讓中國民眾看清了他們「假人權、真霸權」的面目,必將激發支持新疆受制裁產業和企業的熱情和動力,推動這些產業和企業渡過眼前困難,走向成熟強大。

新疆好波 唔L怕美國制裁

新聞來源連結:
https://plus01media.com/finance/20210430/western-sanctions-waster-paper

仲係西方一班小丑搞嘅鬧劇.

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-4-30 03:35 PM 發表
仲係西方一班小丑搞嘅鬧劇.
中國唔洗驚佢地

西方認為係點樣嘅就係點樣嘅?

引用:
原帖由 一頁地獄貓奴 於 2021-4-30 03:49 PM 發表
西方認為係點樣嘅就係點樣嘅?
佢地都唔知真相

制裁對新疆真有影響嗎,難怪被視為廢紙

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-4-30 04:33 PM 發表
制裁對新疆真有影響嗎,難怪被視為廢紙
外國制裁全部都係廢紙

歐美政棍下下憑空抹黑 老作老屈

引用:
原帖由 地上最強Sam 於 2021-4-30 03:33 PM 發表
中國外交部今日舉行涉疆問題新聞發布會,新疆政府發言人徐貴相表示,美西方反華勢力的制裁就是廢紙一張,美西方的無理制裁,讓中國民眾看清了他們「假人權、真霸權」的面目,必將激發支持新疆受制裁產業和企業的熱情和動力,推動這些產業和企業渡過眼前困難,走向成熟強大。

https://plus01media.com/images/20210430/22140fa9-38c6-4bd2-ba16-599396405b0e-og.jpg
已經被制裁

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-4-30 07:36 PM 發表

已經被制裁
但好似冇事咁

新疆既面積同人口比好多歐洲國家仲要大同多,背後仲有幾十個省市支持,怕條毛。

引用:
原帖由 海島肥馬 於 2021-4-30 07:42 PM 發表
新疆既面積同人口比好多歐洲國家仲要大同多,背後仲有幾十個省市支持,怕條毛。
制裁返美國仲得

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]