• 瀏覽: 23,897
  • 回覆: 300
+11
因民主派組織或參與初選涉嫌違反《港區國安法》案,正被還押的前民主黨主席胡志偉的92歲父親,於本月中離世,胡志偉未能見最後一面。

消息指,胡志偉父親的喪禮會於下月7日晚上舉行,胡志偉早前已經向懲教署申請外出奔喪,希望能送別老父。

胡志偉氣數已衰落, 我贊成批你外出奔喪

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1560361/即時-港聞-還押胡志偉月中喪父-向懲教署申外出奔喪

九七七一交接時, 巨門化忌陀羅兄
天梁天壽擎羊父, 難為香江夾其中
引用:
原帖由 男E 於 2021-4-29 23:02 發表
因民主派組織或參與初選涉嫌違反《港區國安法》案,正被還押的前民主黨主席胡志偉的92歲父親,於本月中離世,胡志偉未能見最後一面。

消息指,胡志偉父親的喪禮會於下月7日晚上舉行,胡志偉早前已經向懲教署申請外出奔喪,希望能送別老父。

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/f63b79c5b8847699e5c0c2dc2866622a/stheadline/inewsmedia/20210429/_2021042922535832258.jpg
佢做咁多陰質事, 應該不許放人, 等係追悔一生, 嚟啲咁嘅仆街, 必須受到應有懲罰.

成功爭取

做咁多陰質野,害左咁細佬坐監,叫佢早死2年落去一家團聚啦

點知會唔會借死老豆走佬呀?

佢地呢啲人無咩信用可言

DLLM 啦, 你班L樣物罷物罷封路既時候, 有冇念過人地因為你哋封路而奔唔到喪, 去唔到醫院見屋企人最後一面

奔你LM啦, 死曱甴

引用:
原帖由 胃胃愛涼涼 於 2021-4-29 23:25 發表
DLLM 啦, 你班L樣物罷物罷封路既時候, 有冇念過人地因為你哋封路而奔唔到喪, 去唔到醫院見屋企人最後一面
不能同意更多

讓小胡子送喪

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2021-4-29 11:26 PM 發表
讓小胡子送喪
小胡子交出大量保證金,讓其為父

引用:
原帖由 棧道 於 2021-4-29 11:17 PM 發表
做咁多陰質野,害左咁細佬坐監,叫佢早死2年落去一家團聚啦
咁又唔好咁快死, 起碼座返十年八年, 再百病纏身, 長命百歲

小胡子要交出大量保證金

唔明:還押係法官決定嘅,點解可以向懲教署申請外出,而唔係向法庭申請?

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2021-4-29 11:29 PM 發表
小胡子要交出大量保證金
最好要陳方女士和martin lee,和水果日報全體做擔保人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]