• 瀏覽: 4,010
  • 回覆: 24
我已經將間公屋交番比政府同埋冇再搭地鐵,而家訓係公司附近個公園方便番工,但好多日冇沖涼,因為冇地方沖,有冇手足可以借個屎坑比我沖沖?

引用:
原帖由 骨氣昌 於 2021-4-29 12:06 PM 發表
我已經將間公屋交番比政府同埋冇再搭地鐵,而家訓係公司附近個公園方便番工,但好多日冇沖涼,因為冇地方沖,有冇手足可以借個屎坑比我沖沖?
真係有骨氣的骨氣昌
雖然唔係黃咁咁,但係我都要頂一頂帖幫你宣傳下

引用:
原帖由 highmax 於 2021-4-29 12:09 PM 發表

真係有骨氣的骨氣昌
雖然唔係黃咁咁,但係我都要頂一頂帖幫你宣傳下
多謝你,我吾會又要做雞又要攞貞節牌坊

我自己身體力行,希望果二百萬手足陪我一齊訓街,絕不叫人衝自己鬆呀,****1

有無天使食呀

依家d曱甴趕住奶共

引用:
原帖由 big3624 於 2021-4-29 12:52 PM 發表
有無天使食呀
究竟係咪真係有天使?

點為之奶共?搭地鐵?住公屋?政府派一皮野,仆街咁仆倒去攞?

引用:
原帖由 骨氣昌 於 2021-4-29 12:06 發表
佩服你有骨氣。一定要堅持到底,死都唔好放棄。

引用:
原帖由 骨氣昌 於 2021-4-29 14:21 發表

究竟係咪真係有天使?
應該系你清楚的喎!有乜筍嘢,分享下囉!

引用:
原帖由 骨氣昌 於 2021-4-29 14:22 發表
點為之奶共?搭地鐵?住公屋?政府派一皮野,仆街咁仆倒去攞?
你話呢?

引用:
原帖由 骨氣昌 於 2021-4-29 12:06 PM 發表
返乜嘢工啫?一於三罷攬炒啦。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 mart1212 於 2021-4-29 07:41 PM 發表

昌哥:世界難撈呀!
有公屋人生贏咗一半。曱甴點會交番出嚟丫。
咁點解食飯又要分黃藍咁能岸柒九?

提示: 違規內容已被屏蔽
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]