• 瀏覽: 3,802
  • 回覆: 49
政府表示,昨日(27日)再多13名市民接種新冠疫苗後不適送院,涉及6男7女,年齡介乎20至62歲。其中,8人已經出院,3

各位市民要保重,有需要就去打疫苗啦,不過最好先問下家庭醫生意見

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210428/bkn-20210428223107622-0428_00822_001.html

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-4-29 12:09 AM 發表
政府表示,昨日(27日)再多13名市民接種新冠疫苗後不適送院,涉及6男7女,年齡介乎20至62歲。其中,8人已經出院,3

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210428/photo/bkn-20210428223107622-0428_00822_001_01b.jpg?20210428230845

各位市民要保重,有需要就去打疫苗啦,不過最好先問下家庭醫生 ...
打邊隻疫苗呀
咚慌

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-4-29 12:16 AM 發表

打邊隻疫苗呀
咚慌
清一色打復必泰導致副作用,你自己選擇啦

清一色打復必泰導致副作用
這個時候 毒媒們就不提 BNT 了

毒媒們栽贓污衊中國疫苗真是肆無忌憚啊!!
這雙標太明顯!!

需要監管這些不公正的毒媒!!

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2021-4-29 12:28 AM 發表
清一色打復必泰導致副作用
這個時候 毒媒們就不提 BNT 了

毒媒們栽贓污衊中國疫苗真是肆無忌憚啊!!
這雙標太明顯!!

需要監管這些不公正的毒媒!!

算把啦,香港邊有良心傳媒丫

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-4-29 01:20 AM 發表

重有大公&文滙。
只不過香港人被假猶太人控制嘅話語權洗曬腦,認為呢兩間嘅新聞不可信。

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-4-29 01:20 AM 發表

公正不公正
從媒體報道用詞 都可以看出來

所以需要監管這些故意歪曲
的媒體

約了星期六打,緊張

入球數字睇下邊個勁啲

科興 vs 復必泰
   21           5

真係強隊對弱隊

居然無講打邊隻...

引用:
原帖由 小豬2016 於 2021-4-29 01:50 AM 發表
入球數字睇下邊個勁啲

科興 vs 復必泰
   21           5

真係強隊對弱隊
全球施打數據
BNT4000 對 科興 100多

可以解釋一下為什么香港異于全球數據
是香港鬼太多?
還是全球3億多數據 有問題 ??

小小几十萬人 問題多到比例 遠超全球數據

明顯是香港出問題啊!!

引用:
原帖由 seriouslyhansom 於 2021-4-29 01:46 AM 發表

重有大公&文滙。
只不過香港人被假猶太人控制嘅話語權洗曬腦,認為呢兩間嘅新聞不可信。
大公&文滙太過文縐縐,不太貼合現代人吸收消息模式

YT模式就做得幾好,不過要小心選擇KOL

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2021-4-29 01:48 AM 發表

公正不公正
從媒體報道用詞 都可以看出來

所以需要監管這些故意歪曲
的媒體
方向報呢期最夠膽,居然輝瑞疫苗,講成國內同德國研發

引用:
原帖由 AlinaMak 於 2021-4-29 01:49 AM 發表
約了星期六打,緊張
根據我搜集的資料,打疫苗前要有良好的飲食習慣,生活規律,調整好心情

最好自己搜集資料,選適合自己的疫苗,有家庭醫生的建議就更加穩陣

引用:
原帖由 andonlyu 於 2021-4-29 01:51 AM 發表
居然無講打邊隻...
無講就是清一色復必泰,方向報好多日都是呢種運作

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]