• 瀏覽: 7,150
  • 回覆: 43
引用:
原帖由 肥佛 於 2021-4-28 09:21 AM 發表
我打了兩劑疫苗成個月啦 大陸都仲未叫打了疫苗港人免檢疫上大陸
傻仔,打了咩疫苗啊。貪生怕死,不負責任,就吾好講大話啦。

還有打疫苗就如電腦自動殺毒軟件,檢測是屬於人手殺毒,所以效率非常低、只是殺毒軟件裏面的一部分。而限聚令是firewall。

目前大陸還有14億人未有打疫苗,所以如果黃能帶病毒返去,而同時人檢疫出問題,可能會出現大爆發。現在要放寬只能等大陸和香港都有70%打疫苗(裝了殺毒軟件)之後,就可以恢復正常。當然黃能經常講話殺毒軟件吾update,不過所有電腦殺毒軟件都會更新,window 10用了那麽多年,還有大版本升級啦。

引用:
原帖由 jkl702606 於 2021-4-29 05:28 PM 發表

睇見印度咁樣,你都唔敢放毒入境啦!
條黃狗肯定未打疫苗。

內地正垃圾

引用:
原帖由 highmax 於 2021-4-28 16:37 發表

搞香港獨立,首先要同大陸分開
搞獨立的,豈止有香港公務員?
人地樓主講緊打疫苗喎,你講獨立,係咪離題呀。

要獨?
有本事就立刻唔好飲水啦。

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-4-29 19:43 發表

傻仔,打了咩疫苗啊。貪生怕死,不負責任,就吾好講大話啦。

還有打疫苗就如電腦自動殺毒軟件,檢測是屬於人手殺毒,所以效率非常低、只是殺毒軟件裏面的一部分。而限聚令是firewall。

目前大陸還有14億人未有打疫苗,所以如果黃能帶病毒返去,而同時人檢疫出問題,可能會出現大爆發。現在要放寬只能等大陸和香港都有70%打疫苗(裝了殺毒軟件)之後,就可以恢復正常。當然黃能經常講話殺毒軟件吾u ...
師兄太有心機解釋比佢聽啦👍

引用:
原帖由 hkc9 於 2021-4-30 01:38 PM 發表

師兄太有心機解釋比佢聽啦👍
班黃畜還是死心不息,其實已經變成了美帝的condom,根本沒有可能改變,如果甘憎大陸,點解吾移民。甘憎大陸,又吾想移民,又想攬炒香港,班黃能正畜生。

引用:
原帖由 hkc9 於 2021-4-30 01:36 PM 發表

人地樓主講緊打疫苗喎,你講獨立,係咪離題呀。

要獨?
有本事就立刻唔好飲水啦。
水又唔係中共的
E種將漢族人整成不足40%的,不知所謂的政"黨",遲早俾人趕絕
=======
明眼人都睇到有人特登分隔香港唔俾同北面接觸,驚香港輸出革命

引用:
原帖由 highmax 於 2021-4-30 21:25 發表

水又唔係中共的
E種將漢族人整成不足40%的,不知所謂的政"黨",遲早俾人趕絕
=======
明眼人都睇到有人特登分隔香港唔俾同北面接觸,驚香港輸出革命
咁叻,唔好飲水囉,唔好沖涼囉。

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-4-30 16:14 發表

班黃畜還是死心不息,其實已經變成了美帝的condom,根本沒有可能改變,如果甘憎大陸,點解吾移民。甘憎大陸,又吾想移民,又想攬炒香港,班黃能正畜生。
黃畜那有能力移民呢!
佢地只識攪亂自己的家國,真係好賤,枉為人呀!

引用:
原帖由 hkc9 於 2021-5-1 12:30 PM 發表

你不如話個太陽係中共的啦
咁叻,唔好店到太陽光線囉,一店到就死左佢囉。
有人認至得架
嚇鬼咩

引用:
原帖由 hkc9 於 2021-5-1 12:30 PM 發表

ED響古代叫做:
貪天功為己有
個天行個雷都係中共點樣威風

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-4-28 09:21 AM 發表
我打了兩劑疫苗成個月啦 大陸都仲未叫打了疫苗港人免檢疫上大陸
打完兩劑加上檢測陰性,的確好應該可以自由出入

引用:
原帖由 hkc9 於 2021-5-1 12:33 PM 發表

黃畜那有能力移民呢!
佢地只識攪亂自己的家國,真係好賤,枉為人呀!
班黃畜,自己廢,就要纜炒,正仆街。

引用:
原帖由 PLN漂流男 於 2021-4-28 03:17 PM 發表

我打了兩劑疫苗成個月啦 都未能免檢疫去台灣,台灣咁驚死做乜?
我打了兩劑疫苗成個月啦 都未能免檢疫去日本,日本咁驚死做乜?
我打了兩劑疫苗成個月啦 都未能免檢疫去美國,美國咁驚死做乜?
我打了兩劑疫苗成個月啦 都未能免檢疫去印度,印度咁驚死做乜?
我打了兩劑疫苗成個月啦 都未能免檢疫去XX,XX咁驚死做乜?
.....................
一句咁驚死就掂晒,世界通行。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]