• 瀏覽: 12,479
  • 回覆: 135
+6
鑑於印度新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)疫情嚴峻,日本首相菅義偉取消了4月下旬訪問印度和菲律賓的計劃,但還是在4月26日與印度總理莫迪(Narendra

不知所謂的印總
病情咁嚴重仍去做的無謂的事
自作業

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/617446/日印首腦通話25分鐘-日方對中國挑釁行為表示嚴重關切

國內疫情爆到七彩

都只顧住玩政治

印日又能耐中國甚麼何

阿叉:飲恒河水能醫百病

死㗎佬吃蕉

印度死幾多人莫迪都唔會關心㗎喇佢最在乎佢嘅地位有名俾你叫政壇三傻同傻侵一樣美國死幾多人佢都唔會理

日本仔而家好努力咁向緊美國獻媚
冀望有機會入屎眼同盟
所以四圍明拍燈神馬屁
不過如果奧運攪唔成
尼個菅仔都唔慌有得幾衿撈

引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2021-4-27 08:07 PM 發表
日本仔而家好努力咁向緊美國獻媚
冀望有機會入屎眼同盟
所以四圍明拍燈神馬屁
不過如果奧運攪唔成
尼個菅仔都唔慌有得幾衿撈
佢諗住想取代新西蘭加入屎眼聯盟

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2021-4-27 08:01 PM 發表
國內疫情爆到七彩

都只顧住玩政治
膜敵就係呢種人,人命話之你

引用:
原帖由 跟我買8100 於 2021-4-27 08:03 PM 發表
14億人民希望中國能向世界坦然認錯,還世界人民一個公道……這樣或能挽回別國一點同情和尊重!
始俑作者……美國

睇黎印度都冇乜事
可能要試下死夠2百萬人先有D痛

引用:
原帖由 apple1217 於 2021-4-27 07:59 PM 發表
鑑於印度新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)疫情嚴峻,日本首相菅義偉取消了4月下旬訪問印度和菲律賓的計劃,但還是在4月26日與印度總理莫迪(Narendra

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210407/456513264080130048973584.jpeg/H_8-eInNDCqKaST8rqe76mzFjgu-iIDpWknPdlpJz3Y?v=w1280r16_9
😕印度依家進行緊人口減少計劃。
共產黨唔識趣走去緩助氧氣機。
抵印度政府針對你。

引用:
原帖由 superplx 於 2021-4-27 08:26 PM 發表
睇黎印度都冇乜事
可能要試下死夠2百萬人先有D痛
死6億都仲有6億人……莫迪話死晒d貧窮老弱無問題最緊要碼住美國

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]