• 瀏覽: 24,999
  • 回覆: 270
+11
引用:
原帖由 阿妮呢 於 2021-4-27 11:05 AM 發表
唔係冇疫苗,係疫苗對變種美肺無效。

咁好呀,快D帶變種又變種病毒返糜蟈醫啦

中國釋放了最大的善意,印度人還在糾結猶豫!

https://news.sina.com.cn/w/2021-04-27/doc-ikmyaawc2013058.shtml

美狗報應

南無阿彌陀佛

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-4-27 10:54 發表
人類清除計劃
現實版復仇者聯盟,彈指一瞬間,少左一半人口

阿三一邊高喊不要中國幫助,
一邊快馬加急訂買中國抗疫物資(口罩,防護服,制氧機等等)
老尾就禁疫苗原料賣印度。。。只用把口支援印三。

引用:
原帖由 siuhung 於 27-4-2021 10:48 發表
算我比較冷血,老三國 人口咁很實多,死兩個咪當一雙囉,幾時先會超越 40萬的美國丫!
有統計先係每分鐘2個,冇身份果D賤民級數死幾多唔知

引用:
原帖由 kkk168 於 2021-4-27 10:09 AM 發表
印度新冠肺炎疫情嚴峻,過去一天有35萬2991人確診,2812人病歿。據印度官方資料,每分鐘就有1.95人因染疫而身亡。另據美媒《CNN》報

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/d13ec316498624c1a5f955b09c387ad9/stheadline/inewsmedia/20210427/_2021042709470080913.jpg
在美國駐印度使領館是尾國公民啊... 那麼慘慘, 登登沒寄「阿屍李坑」給佢地打住先咩

到處都是排隊等死

美印兩肺炎國連贏位一Q

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-4-27 11:30 AM 發表

死得太少

印度呢D小國

居然做美國狗,係邊境挑戰中國搞事

等佢自己死了,好吧
諗係紐約州州長,

唔夠氧氣機,

聯邦政府唔釆佢,

非常火滾的樣子。

引用:
原帖由 山上的天才 於 2021-4-27 11:14 AM 發表
唔係馬後炮,
一早認爲印度呢個國家不但應付不了疫情
而且會大爆發到不可收拾!
呢個所謂民主大國,
各省市各據山頭,唔聼中央支笛
七八億人口,文盲居多,無常識兼貧困,人口密集
容易互相傳染,
加上國家防疫物質嚴重短缺
仲要死撐唔要中國疫苗,唔要中國防疫物質‘氧氣...等
加上啊迪哥,就學足七總統,
將疫情政治化,吹噓國家能力
其實就係無能爲力!
一個吹水總理就無知地殺了一百幾 ...
眼見大多數住在香港印度人咩質素香港人心照

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2021-4-27 10:39 AM 發表
如果good能令世界頌讚你 請絲續

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]