• 瀏覽: 25,077
  • 回覆: 270
+11
引用:
原帖由 海島肥馬 於 27/4/2021 11:00 發表

阿三應早已超過老尾,點可能一日死得2千幾,剩新德里死2千幾就有可能。
一個連廁所都吾夠用, 社會階級仍分有"賤民", 醫院用牛尿醫新冠的國家, 又點會有齊全死亡紀錄

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-4-27 10:40 AM 發表
等佢地放毒放得咁開心丫拿
尾國肺炎害人終害己

政府公佈一日火化十幾個死者,
但係負責火化嘅就爆出嚟話
一日火化百幾個尸體,
燒都燒唔切!
可見印度病例與死亡數字
嚴重失實,
有外媒話應該係公佈嘅十倍甚至一百倍!
都非常恐怖🥶🥶🥶

疫情本身源頭仍然存在

新聞畫面所見,阿三已近乎人間地獄,疫情全面失控!

引用:
原帖由 山上的天才 於 2021-4-27 11:20 AM 發表
政府公佈一日火化十幾個死者,
但係負責火化嘅就爆出嚟話
一日火化百幾個尸體,
燒都燒唔切!
可見印度病例與死亡數字
嚴重失實,
有外媒話應該係公佈嘅十倍甚至一百倍!
都非常恐怖!🥶🥶🥶
死得太少

印度呢D小國

居然做美國狗,係邊境挑戰中國搞事

等佢自己死了,好吧

都話呢個病毒係地球白血球,要清一清低端人口。

3哥搞到今日係陸雲庭睇相

美軍點解趁軍人運動會帶病毒入武漢? 現在自作自受 反而我國威武抗疫成功 哈哈哈哈
唔無世人信唔信呢 哈哈哈哈

無恥的呀三帶領下, 
足三角民眾好運!
RIP!

引用:
原帖由 kkk168 於 2021-4-27 10:09 AM 發表
印度新冠肺炎疫情嚴峻,過去一天有35萬2991人確診,2812人病歿。據印度官方資料,每分鐘就有1.95人因染疫而身亡。另據美媒《CNN》報

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/d13ec316498624c1a5f955b09c387ad9/stheadline/inewsmedia/20210427/_2021042709470080913.jpg
到底邊個比左個假希望佢地,

印度家下係三重變種,

市面全球疫苗根本無一隻, 有可能對三重變種既疫苗有抵抗力,

唔封城, 唔限制活勳, 根本無可能抗疫!

駐外員工無先打疫苗? 還是疫苗都無效?

引用:
原帖由 DARKSILVER 於 2021-4-27 11:42 AM 發表

到底邊個比左個假希望佢地,

印度家下係三重變種,

市面全球疫苗根本無一隻, 有可能對三重變種既疫苗有抵抗力,

唔封城, 唔限制活勳, 根本無可能抗疫!
唔封就病死,封就餓死..

印度疫情好恐怖

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]