• 瀏覽: 952
  • 回覆: 20
歐盟委員會主席馮德萊恩周日表示,完成接種新冠疫苗的美國人,將可以往歐盟成員國旅遊。這番話對歐、美兩地恢復國際旅遊及振興旅遊業帶來鼓舞。她沒有

鹵味疫苗靠唔住,一旦通關必仆無疑!

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... 席指已接種疫苗的美國人-將可以赴歐旅遊

係囉。美帝咁吾安全。
中共國人走啦。
去一個偉大地方。
走啦。

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-4-27 02:09 AM 發表

哈哈哈
同理,同理
閣下準備幾時離開中國領土?
需要大家為你眾籌機票錢嗎?
好多大小蝗人如今只能依靠喺網上乞食過活!

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-4-27 02:09 AM 發表

哈哈哈
同理,同理
閣下準備幾時離開中國領土?
需要大家為你眾籌機票錢嗎?
我係美帝領士啦。
係你地呢D中共國人先諗住搭飛機都冇錢。
果然係一個全球人均收入排第86嘅第三世界國家。
果然係一個每年六億人收入冇1000人仔嘅國家。

引用:
原帖由 自脫胸圍屈非禮. 於 2021-4-27 02:22 AM 發表

好多大小蝗人如今只能依靠喺網上乞食過活!
果然係一啲全球人均收入排第86嘅第三世界國家人民想法。
連1000人仔一年都冇。
先至諗會賺呢D錢。

最後都係靠群體免疫
自生自滅

美國超級病毒
歐美一體

引用:
原帖由 venus-soldier 於 2021-4-27 03:26 AM 發表

先至諗會賺呢D錢。
沒文化就不要丟人了
這是一個 統計學問題!!

文盲就不要自曝其短  

說的月 ,你還給改成年!! 腦子萎縮了嗎???  好好看看科普視頻提高一下你的文化素養!!
免得淪為一些腦殘文盲被人嘲笑  

https://www.youtube.com/watch?v=SvsnI9AYtkw

歐洲累計4400萬人確診,超過100萬人死亡。

美國累計3200萬人確診,超過58萬人死亡。

又係睇錢份上,老美變種病毒,來自英國變種,進化後,再傳入歐洲,與南非巴西變種打亂後,又回傳老美,這些地方永遠也不能消滅新冠病毒,但願不會在中國肆虐吧。

明玩鳩美國佬,想佢地將啲變種病毒帶返美國啦!

算啦,
人地喜歡互相交流交叉性感染...........以毒製毒就由他們吧......

引用:
原帖由 venus-soldier 於 2021-4-27 02:24 AM 發表

我係美帝領士啦。
係你地呢D中共國人先諗住搭飛機都冇錢。
果然係一個全球人均收入排第86嘅第三世界國家。
果然係一個每年六億人收入冇1000人仔嘅國家。
仲未被西人打死的偽西人

引用:
原帖由 venus-soldier 於 2021-4-27 03:26 AM 發表

先至諗會賺呢D錢。
點都好過一隻中國人扮美畜嘅整咗容扮西人放棄用中文未

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]