• 瀏覽: 5,282
  • 回覆: 41
  • 追帖: 1
本主題由 motivation 於 2021-4-27 03:15 PM 移動
毫無新聞價值的坐過監前官員,狙擊黎做咩,對政府絲毫無損,生果記者痴上腦浪費時間。

熱賣及精選
原來出左獄,雖然唔認同佢極奶共,但幾十歲人祝佢百年安好。。

志平同志,為國捐軀,國家吾好遺忘你的

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2021-4-26 08:27 PM 發表

現年71歲、本港前民政事務局局長何志平,2019年在美國被控貪污及洗黑錢賄賂案罪成,太太胡慧中在法庭交上親撰的求情信,形容丈夫是「飽學之士,心地善良而寬厚,是真心實意的正人君子。」最終獲判入獄3年、罰款40萬美金。何志平去年中出獄後,被遣送返港。經過近10個月養尊處優,現差不...差不多回復入獄前的身形。昨晚他跟太太在北角招呼友人食飯飲酒,不過同枱共9人兼冇間隔,疑違反限聚令。

https://hk.appledaily.com/resizer/HDLRE9mIpdcL5BspYgLhB4dUGA8=/1920x1080/filters:quality(100)/d87urpdhi5rdo.cloudfront.net/04-26-2021/t_3b939d0674774c298f60907a55feb45c_name_Untitled_1_copy.jpg ...
interesting

引用:
原帖由 夢幻極光星 於 2021-4-26 09:05 PM 發表

Don't寶?食店都會罸喎!
其實呢d同冬菇亭出面算唔算食市地方?
即係商場food court又屬於邊個舖?

引用:
原帖由 tinnit 於 2021-4-26 08:35 PM 發表

"北角渣華道街市的熟食中心" 呢位老板同公民黨及陳淑莊好熟的..
https://www.hk01.com/社會新聞/129158/政壇諸事町-楊岳橋陳淑莊聞歌起舞-網民-貼地議員與民為樂

呢間...

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..
限聚令係打擊異見人士嘅工具
若肥仔唔係異見人士應該無事

如何得知係何志平宴客??

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
引用:
原帖由 TGator 於 2021-4-27 12:36 PM 發表

呢間貴過酒樓

朋友被捉,會唔會篤灰,
引用:
原帖由 Newpopcorn3 於 2021-4-27 12:59 PM 發表

係呀, 避孕套荔枝英楊onQ等畜依家踎緊, 美狗已不聞不問, 漢奸下場師兄你睇到未?
秒殺

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
引用:
原帖由 Newpopcorn3 於 2021-4-27 12:59 PM 發表

係呀, 避孕套荔枝英楊onQ等畜依家踎緊, 美狗已不聞不問, 漢奸下場師兄你睇到未?
佢只係漢奸用剩d避孕套,當然睇唔到...

朋友被捉,會唔會篤灰,
引用:
原帖由 lung_block 於 2021-4-27 01:56 PM 發表

佢只係漢奸用剩d避孕套,當然睇唔到...
呢D就係黃畜漢奸自相矛盾嘅地方, 佢哋根本就唔信中國同香港有暴政, 否則點敢日日大放欮辭

引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-4-27 13:14 發表

毫無新聞價值的坐過監前官員,狙擊黎做咩,對政府絲毫無損,生果記者痴上腦浪費時間。
毒果係咁, 同你講實際架咩? 唯恐天下不亂係佢綱領

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-4-27 01:54 PM 發表

https://static6.orstatic.com/userphoto2/photo/1A/10QC/07979X1A73C8195CCBF43Fpx.jpg
嘩我少丫
乜野麵醬乜嘢生菜咁巴閉收98

快d報警拉埋食店老闆

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]