• 瀏覽: 3,343
  • 回覆: 25
引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2021-4-26 07:05 PM 發表
衞生署接獲醫管局報告一宗死亡個案,懷疑涉及接種疫苗後14日內出現的嚴重異常事件,死者於離世前10日接種第二劑科興疫苗。 署方表示,死亡個案涉及一名63歲男子,本身患有高血脂症,本月16日在九龍醫院接種第二劑科興疫苗,接種後逗留觀察期間,沒有不適紀錄,今晨在家中抽搐後失去知覺,送院搶救無效,今早離世。...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1587801_1_L_20210426184032.jpg
全世界都會多過啦... 唔通打完長生不老咩...

所以話,反中都是白痴的, 講d野特別on9...

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-4-26 07:08 PM 發表

根據黑記的報導,要打完後長生不死先得。

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2021-4-26 07:05 PM 發表
衞生署接獲醫管局報告一宗死亡個案,懷疑涉及接種疫苗後14日內出現的嚴重異常事件,死者於離世前10日接種第二劑科興疫苗。 署方表示,死亡個案涉及一名63歲男子,本身患有高血脂症,本月16日在九龍醫院接種第二劑科興疫苗,接種後逗留觀察期間,沒有不適紀錄,今晨在家中抽搐後失去知覺,送院搶救無效,今早離世。...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1587801_1_L_20210426184032.jpg
香港每日平均有大約132人死,現在打左疫苗有大概25%人口。係統計學上每日應該有32人死前有打過疫苗。如果打疫苗嘅人愈多,你會聽得愈多死前打過疫苗。衣家只係間唔中有一個半個死前打過疫苗,其實係好少,證明疫苗係安全!

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-4-26 07:08 PM 發表

不如統計吓,幾多人死前食過飯?結果可能黃人以後不吃飯

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
4月26日嘅舊聞,完。

曱甴文

又死一件傻閪 多謝某國又殺一件廢老

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-5-15 05:44 PM 發表
又死一件傻閪 多謝某國又殺一件廢老
舊新聞啊傻仔 最新嘅係打伏必泰流產9個啊

引用:
原帖由 天生夜筍盤 於 2021-5-15 05:48 PM 發表

舊新聞啊傻仔 最新嘅係打伏必泰流產9個啊
總之打針死果班都係傻閪 唔打最安全

凡接種復必岀事的,黃媒標題和內文一律採用:接種疫苗後。從來不開名。

引用:

如果係復必泰,呢段新聞唔知有冇傳霉報導呢,

香港真係多白痴

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]