• 瀏覽: 3,346
  • 回覆: 25
每隻甲由 腦塞屎

香港真係畸形, 個個唔打, 就更多病毒變種。

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 26-4-2021 07:05 PM 發表
........
沒完沒了,遲啲打疫苗嘅死亡人數會多過感染新冠肺炎而死亡嘅人數
一定會發生
當全港市民都打哂疫苗,因感染新冠肺炎而死亡嘅人數將逐步減少
但香港平均每日都有約兩百人死亡,而每個死者都的確曾打過疫苗,不排除死亡和打疫苗有關.....

香港人口日漸老化,近年因各種疾病自然死亡嘅人數超過四萬八,平均一日130,假設全民已經打晒兩針疫苗,唔通呢班人就唔會死咩!暫時都未有一單死亡個案同打疫苗有直接關係,黑媒專登搵嘢嚟煲嚇到好多人唔敢去打針,跟手又鬧政府防疫不力,居心叵測!

引用:
原帖由 catmaster1970 於 2021-5-15 04:34 PM 發表

不如統計吓,幾多人死前食過飯?結果可能黃人以後不吃飯
全部人死前都有食午餐及晚餐

引用:
原帖由 kwood 於 2021-5-15 06:59 PM 發表
凡接種復必岀事的,黃媒標題和內文一律採用:接種疫苗後。從來不開名。
睇咗廿幾日 * 疫苗 *瀬野~...D杏嘉剷,忍吾住要摷番D舊野大大隻字講~科興...

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2021-4-26 07:05 PM 發表
衞生署接獲醫管局報告一宗死亡個案,懷疑涉及接種疫苗後14日內出現的嚴重異常事件,死者於離世前10日接種第二劑科興疫苗。 署方表示,死亡個案涉及一名63歲男子,本身患有高血脂症,本月16日在九龍醫院接種第二劑科興疫苗,接種後逗留觀察期間,沒有不適紀錄,今晨在家中抽搐後失去知覺,送院搶救無效,今早離世。...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1587801_1_L_20210426184032.jpg
你家鄉印度傳番嚟嘅傳說?

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-5-15 06:49 PM 發表

總之打針死果班都係傻閪 唔打最安全
唔好計美丶印,香港染疫都死咗過百人,咁都叫唔打最安全

點解打復必泰出事,標題又唔會講明復必泰既? 雙標? 港台太賤格了,唔該炒晒班反政府員工啦。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]