• 瀏覽: 3,143
  • 回覆: 53
+2
安運旅遊結業 約200名旅客受影響涉款400萬元營運35年的旅行社「安運旅遊」宣佈結業。旅行社會在門口貼出告示,表示疫情嚴重影響

我以前都幫襯過佢哋買 package, 都覺得佢哋平D嘅。不過,始終敵不過一場全球疫情。

新聞來源連結:

https://www.881903.com/news/loca ... 業-約200名旅客受影響涉款400萬元

若中國開門畀香港人
情況會好好多

上年好多經agent出飛,有冇得變airline credit?

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-4-26 02:38 PM 發表
若中國開門畀香港人
情況會好好多
可惜,而家國內同澳門都唔肯傾通關時間

引用:
原帖由 bthk2008 於 2021-4-26 14:32 發表
安運旅遊結業 約200名旅客受影響涉款400萬元營運35年的旅行社「安運旅遊」宣佈結業。旅行社會在門口貼出告示,表示疫情嚴重影響

https://stream.881903.com/public/cea645786c5a674da2957534316b333e/2021/04/66bfe1a1ec6ea925200cc64acbe0d9b6.jpg

我以前都幫襯過佢哋買 package, ...
no big deal!樓價又創新高!

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-4-26 02:42 PM 發表
上年好多經agent出飛,有冇得變airline credit?
又係呀,唔知點 handle

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-4-26 02:38 PM 發表
若中國開門畀香港人
情況會好好多
自由行啦

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-4-26 02:42 PM 發表
agent出飛,航空公司唔會認數,我上年中取消航班都搞咗三個月退款,之後唔敢經agent,直接同國泰買

引用:
原帖由 bthk2008 於 2021-4-26 03:01 PM 發表

又係呀,唔知點 handle
agent出飛,航空公司唔會認數,我上年中取消航班都搞咗三個月退款,好彩退到。
之後唔敢經agent,直接同國泰買

陰公啦!疫情影響之下,又多一間旅行社結業。我以前都好多時幫襯呢間安運,買飛機票同埋訂酒店。

引用:
原帖由 jumboleung 於 2021-4-26 03:23 PM 發表
陰公啦!疫情影響之下,又多一間旅行社結業。我以前都好多時幫襯呢間安運,買飛機票同埋訂酒店。
呢間觀塘嘅服務唔錯, 飛機酒店package同郵輪package 價錢都好合理 ,簽證都做得妥妥當當。 十分可惜,疫情後都唔知搵邊個幫襯

引用:
若中國開門畀香港人
情況會好好多
你手足會屌你

你居然講中國可以救香港?

我要攬炒,求仁得仁

附件

69410048_1663927453741576_4767606602721132544_n.jpg(93.33 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]