• 瀏覽: 8,880
  • 回覆: 114
+9
印度疫情惡化,單日多近35萬人確診新冠肺炎,確診人數不斷攀升,惟當地醫用氧氣、治療藥物、新冠疫苗等均出現短缺。當地專家指出,印度目前出現「三

。搭車遇到咖喱,真係要遠遠離開佢哋!

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... -病毒株傳染力更強-歐美將提供緊急援助

提示: 違規內容已被屏蔽
全球自保,不准阿三入境。

😰😰痴線

引用:
原帖由 自脫胸圍屈非禮. 於 2021-4-26 12:55 PM 發表
印度疫情惡化,單日多近35萬人確診新冠肺炎,確診人數不斷攀升,惟當地醫用氧氣、治療藥物、新冠疫苗等均出現短缺。當地專家指出,印度目前出現「三

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/4280adda6ee44af3dd64b5d865c85fee/stheadline/inewsmedia/20210426/_2021042610434689118.jpg
阿三的牛屎唔係萬能咩,再加埋恒河聖水,冇理由醫唔到

印度人未日到了。

引用:
原帖由 乞衣曱甴 於 2021-4-26 01:16 PM 發表

明顯係經聖水開光.............病毒都升埋lev

顧問醫生指,新症狀可能是由新變種病毒導致的,這些新毒株無法被RT-PCR核酸測試檢測到,增加防疫困難。

係邊L個顧問醫生?無法被RT-PCR核酸測試檢測到就唔會被確診,就唔會被計落確診條數啦。低能

引用:
原帖由 乞衣曱甴 於 2021-4-26 01:16 PM 發表

任何野都有漏洞既

3哥遭天譴?

全世界進入新戰略模式

呢次疫情, 係大自然1個信號, 人口太多了

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-4-26 01:36 PM 發表
呢次疫情, 係大自然1個信號, 人口太多了
的確~印度面積咁細,竟然學人有14億人口

咖喱人太多了

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]