• 瀏覽: 696
  • 回覆: 9
昨日台灣基督長老教會網站懷疑被封,今日(25日)再有至少兩個台灣網站以香港伺服器瀏覽時無法進入,其中一個為民進黨官網。中聯辦旗下的《文匯報》今引述消息指,台灣基督長老教會曾涉網台D100主持傑斯的「國安法」案件。 台灣基督長老教會網站昨晚起無法經香港伺服器連結。《文匯報》引述...

好快係香港連講67暴動同64大屠殺網站都上唔到。

新聞來源連結:
https://hk.appledaily.com/local/20210425/CIAHGYHHZVBRTFSTKMV7DOAZKA/?utm_campaign=hkad_social_hk.nextmedia&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_content=link_post

跌左野試下唔好執
傻閪閪咁日日睇毒果

引用:
原帖由 新型冠狀病毒 於 2021-4-25 06:49 PM 發表
昨日台灣基督長老教會網站懷疑被封,今日(25日)再有至少兩個台灣網站以香港伺服器瀏覽時無法進入,其中一個為民進黨官網。中聯辦旗下的《文匯報》今引述消息指,台灣基督長老教會曾涉網台D100主持傑斯的「國安法」案件。 台灣基督長老教會網站昨晚起無法經香港伺服器連結。《文匯報》引述...

好快係香港連講67暴動同64大屠殺網站都上唔到。

新聞來源連結:
https://hk.appledaily.com/local/20210425/CIAHGYHHZVBRTFSTKMV7DOAZKA/?utm_campaign=hkad_social_hk.nextmedia&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_content=link_post
YouTube上搵唔到64天安門廣場大屠殺嘅資料,只剩當日有序離開天安門廣場並在外媒訪問時冇提過天安門清場時有坦克壓死人,解放軍盲目開槍、子彈橫飛、血流成河嘅片斷。
你係唔係話 YouTube已屏蔽 64天安門大屠殺嘅片斷?

睇毒果百分百傻閪

侵侵賬號都被封

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-4-27 11:33 AM 發表

YouTube上搵唔到64天安門廣場大屠殺嘅資料,只剩當日有序離開天安門廣場並在外媒訪問時冇提過天安門清場時有坦克壓死人,解放軍盲目開槍、子彈橫飛、血流成河嘅片斷。
係唔係 YouTube已屏蔽 64天安門大屠殺嘅片斷?
一早證實天安門無發生乜嘢屠殺。
袁木講話全文係 YouTube搵到,係木樨地暴徒殺軍人,軍人自衛開槍,死約三百,包括暴徒,軍人,市民
自己上 YouTube搵下

引用:
原帖由 montejo 於 2021-4-27 11:49 AM 發表

一早證實天安門無發生乜嘢屠殺。
袁木講話全文係 YouTube搵到,係木樨地暴徒殺軍人,軍人自衛開槍,死約三百,包括暴徒,軍人,市民
自己上 YouTube搵下
袁木嘅說話佢哋係唔會信。
佢哋只會信當時匿係酒店廁所內嘅李桌人。

蘋果日報,喔

連憐登仔都唔信嘅毒果,樓主信?攞咗白卡未?

蘋果作者同讀者精神都有問題,話明係台獨成分,唔通中央仲要幫佢宣傳

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]