• 瀏覽: 17,058
  • 回覆: 227
+6
引用:
原帖由 三級警司 於 2021-4-24 11:25 AM 發表
印度的新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)疫情嚴峻。總理莫迪(Narendra Modi)4月23日與主要氧氣製造商舉行會議,強調有必要維持政府和氧氣製造商之間

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210424/462504332957323264602593.jpeg/jO49aA0LHgv-nJ38L38oWuCKiidEBI1AtMBbsLTAW7A?v=w1280r16_9
冇L有錯, 條路自己揀,仆街唔好喊。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-4-24 11:52 AM 發表
印媒:政府不打算從中國進口..............................關人叉事
中國送俾佢睇下要唔要?😄

緊係用返印度神油,正所謂索一索,🤣🤣

阿三疫情嚴峻,人民陷於水深火熱之中,呢啲時候仲要玩政治,真係炆煮大國特色。

嘩,泱泱大國

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-4-24 12:00 PM 發表
運輸氧氣咁危險,印度自己國內運輸都出問開。就算印度乞求,中國都做唔到啦。
我國可以出口一汽解放危化運輸車,順便解放賤民

咁叻咪自己做囉

唔想買人啲嘢都要講畀人聽嘅咩?🤭

引用:
原帖由 小魔怪 於 2021-4-24 11:39 AM 發表
如果政府喺呢個時候有呢種想法,對人民嚟講係一種不幸
生死事小,貞節事大

中國願伸出援手!就看印度了!

附件

Screenshot_20210424_013035_com.huawei.browser.jpg(100.02 KB)

Screenshot_20210424_013351_com.huawei.browser.jpg(125.72 KB)

引用:
原帖由 free33sky 於 2021-4-24 12:07 PM 發表

生死事小,貞節事大
義不用「共氧」

印度自從做美國隻狗之後就冇運行了!

根本有幾多宗確診冇人知 
只係大城市有檢測
農村邊到有得檢測

自食其果

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2021-4-24 12:06 PM 發表
唔想買人啲嘢都要講畀人聽嘅咩?🤭
擦存在感!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]