• 瀏覽: 2,527
  • 回覆: 34
+7
(香港文匯網記者 方俊明)中國航展珠海執委會23日宣布,第十三屆中國國際航空航天博覽會(簡稱「中國航展」)將於今年9月28日至10月3日在珠海國際航展中心舉行。截至目前,已有來自俄羅斯、法國、美國等國家的300多家企業代表確定參展;將邀請中國空軍「八一」飛行表演隊等中外飛行表演隊,還將爭取邀請參加國慶70周年閱兵儀式上的最新機型亮相本屆航展。

相信中國今年會展出更多最新最先進產品, 珠海肯定人山人海了...

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202104/23/AP6082ddd5e4b0476859b80a77.html

即係9月又有勁野亮相

轟 20

附件

轟 20.jpg(112.88 KB)

轟 20.jpg

平靚正一定又喺中國產品嘅風格嘞

又一波疫情

引用:
原帖由 hwwong 於 2021-4-24 04:21 AM 發表
(香港文匯網記者 方俊明)中國航展珠海執委會23日宣布,第十三屆中國國際航空航天博覽會(簡稱「中國航展」)將於今年9月28日至10月3日在珠海國際航展中心舉行。截至目前,已有來自俄羅斯、法國、美國等國家的300多家企業代表確定參展;將邀請中國空軍「八一」飛行表演隊等中外飛行表演隊,還將爭取邀請參加國慶70周年閱兵儀式上的最新機型亮相本屆航展。

https://dw-media.wenweipo.com/dams/wwpproduct/image/202104/23/6082ddc1e4b07aa89e0f2c181.jpg
同埋老實講,今是今日,唔係淨係講國力,而係控疫能力最強嘅就係有呢D獨家好處,現在疫情未控嘅國家如日本咁,連奧運都要延期取消,再唔係就無外國運動員嚟參加,仲唔死呀!

全世界,只有中國可以唔使戴口罩外出,疫情受控仲有自家疫苗,除咗中國,真係諗唔到世界上仲有邊個有規模嘅國家能舉行?

百鳥朝鳳.

美國雷神被中國制裁,參加美企應該只係麥道及波音民航機。

期待中國能夠正式展出航發太行十五。

西方國家一面葡萄中國, 一面又唔願意封城, 其實只要對國家好既, 唔理咩政策, 利民就係好政策, 一味攪事既國家, 制裁人既, 就算幾民主都係打嘴炮, 無料到.

事實證明唔洗帶口罩, 能將控疫先係現今強國既新標準, 又可以攪大型活動, 日本老尾望塵莫及.

轟20,隱形轟炸機...可能今年出場

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2021-4-24 08:49 AM 發表
美國雷神被中國制裁,參加美企應該只係麥道及波音民航機。
近兩次去都只有航電產品

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2021-4-24 04:59 AM 發表
轟 20
今年出場

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 24-4-2021 05:30 發表

同埋老實講,今是今日,唔係淨係講國力,而係控疫能力最強嘅就係有呢D獨家好處,現在疫情未控嘅國家如日本咁,連奧運都要延期取消,再唔係就無外國運動員嚟參加,仲唔死呀!

全世界,只有中國可以唔使戴口罩外出,疫情受控仲有自家疫苗,除咗中國,真係諗唔到世界上仲有邊個有規模嘅國家能舉行?
英國都可以唔帶口罩外出

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]