• 瀏覽: 35,270
  • 回覆: 336
  • 追帖: 4
+19
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-4-23 04:08 PM 發表
毒果有冇報導??
但東方又想誤導,復必泰係中國代理而唔係和德國共同研發。復必泰係美國輝瑞同德國共同研發,東方唔止一次話中國共同研發。

引用:
原帖由 史太夫 於 2021-4-23 05:43 PM 發表
死白皮豬毒針害人不淺呀屌!
希望無事🙏

又係講唔關疫苗事
呢班專業人士當人白癡

引用:
原帖由 yeunga13 於 2021-4-23 04:07 PM 發表
肯定不關疫苗事繼續上
一定係!疫苗咁安全、肯定係打之前去叫雞!咁先乃野!

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2021-4-23 04:04 PM 發表
領功時就叫美國輝瑞藥廠、德國研發疫苖...

有事就話係內地和德國研發的復必泰疫苖...
我都發現報道專登咁寫,所以新聞報導係中立,只有儍仔先信。

方向日報變咗毒果,乜九都屌政府

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-4-23 04:06 PM 發表
接種復必泰後腦出血, 目前情況嚴重 ...  
應該係輝瑞藥廠復必泰

引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 2021-4-23 04:10 PM 發表
凍謊黑報又加上,大陸跟德國研發,美爸金主抺去一切
如果係國泰就次次都係寫果個標題!諗都吾使諗

能醫不自醫!

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2021-4-23 04:04 PM 發表
領功時就叫美國輝瑞藥廠、德國研發疫苖...

有事就話係內地和德國研發的復必泰疫苖...
哈,你好野。

如果打科興,而家已經死左。

引用:
原帖由 bensonchow 於 2021-4-23 05:46 PM 發表

但東方又想誤導,復必泰係中國代理而唔係和德國共同研發。復必泰係美國輝瑞同德國共同研發,東方唔止一次話中國共同研發。
今次未必東方錯,原來政府新聞網都係話中德合作

香港政府新聞網- 逾75萬劑復必泰疫苗抵港 - news.gov.hk

引用:
原帖由 Dani123 於 2021-4-23 05:29 PM 發表

復星係亞洲有做醫療測試
同埋出錢入股biontech 進行研發
入股就等如共同研發?我入股長江係咪有份起樓?

伏必大, 效果大, 副作用都大.

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2021-4-23 05:39 PM 發表
就算死左 都唔夠科興黎 暫時13比1
原來死一個人 就如入波一樣興奮, 黃人既思維藍識條鐵

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]