• 瀏覽: 5,059
  • 回覆: 73
中國最先進的3款「反隱身」雷達於南京曝光。報道指,曝光的新型雷達均採用「頻段反隱身」技術,探測精度可媲美常規微波雷達。內媒指,中國周邊已成全球隱身戰機最密集地區,美、日、韓、印度均在研製隱身戰機;有關

邀請《黃畜》入來評論下

新聞來源連結:
https://china.hket.com/article/2939602/中國曝最先進「反隱身」雷達 內媒:隱形戰機將無所遁形(組圖)?mtc=30003

一定系假的 除非吾系

台灣個d  "你睇我唔到F16"    留番黎放博物館展覽算啦

引用:
原帖由 bike123 於 2021-4-23 03:14 PM 發表
中國最先進的3款「反隱身」雷達於南京曝光。報道指,曝光的新型雷達均採用「頻段反隱身」技術,探測精度可媲美常規微波雷達。內媒指,中國周邊已成全球隱身戰機最密集地區,美、日、韓、印度均在研製隱身戰機;有關

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2935000/2939602/2021042th_1024.png

邀請《黃畜》入來評 ...
咁何時打呀?好L悶呀

毛毛雨啦

中國大把更先進軍備未拎出黎

如果係真隱形戰機咪要跌價囉

相信中國更多其他又先進,或者又新式武器在研發中

引用:
原帖由 lrr174 於 2021-4-23 03:35 PM 發表
台灣個d  "你睇我唔到F16"    留番黎放博物館展覽算啦
台灣果D F16係最前進既,空中隱形功能太落後唔要也罷,佢係強在海中消失,唔好話敵人,連自己人都無法探測。

中國加油。

應該係坐時間機器偷美國的

引用:
原帖由 愚人之石 於 2021-4-23 03:36 PM 發表

咁何時打呀?好L悶呀
今晚。

引用:
原帖由 愚人之石 於 2021-4-23 03:36 PM 發表

咁何時打呀?好L悶呀
如果開波 你仲有機會系度on99

軍事既野,比得你知,就係d舊野,最新果d絕對係軍事機密

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]