• 瀏覽: 49,172
  • 回覆: 744
  • 追帖: 1
+7
一日時間都唔執屋企鎖匙

唔係好明,正常係返工時當天被禁止進入,咁佢返工前係屋企,點會無門匙咁奇怪

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-4-23 02:19 PM 發表
環保署一名員工被指未妥當簽署公務員的效忠聲明文件而遭停職,被禁止進入辦公室。事主表示,因家門匙遺在辦公室內,有家歸不得,已在灣仔辦公室附近的

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/2d09220e2c37f3837b0d36fe718ecb5c/stheadline/inewsmedia/20210423/_2021042312055598734.jpg ...
黃屍腦殘智障,離職係正常巿民嘅福氣😆😆

俾足時間你搬仲玩嘢

香港曱甴
時代垃圾!

附件

Screenshot_20201228_091235_edit_208850605140527.jpg(73.17 KB)

似玩嘢……

引用:
原帖由 lctj9 於 2021-4-23 02:41 PM 發表
如果係我, 我會搵開鎖佬, 好過訓街
根本就係揾嘢嚟搞事,不知所謂嘅黃屍廢物!

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-4-23 02:19 PM 發表
環保署一名員工被指未妥當簽署公務員的效忠聲明文件而遭停職,被禁止進入辦公室。事主表示,因家門匙遺在辦公室內,有家歸不得,已在灣仔辦公室附近的

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/2d09220e2c37f3837b0d36fe718ecb5c/stheadline/inewsmedia/20210423/_2021042312055598734.jpg ...
世界上有種職業叫開鎖佬,曱甴蠢到連哩樣都唔識,勁!!!

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-4-23 02:32 PM 發表

極權統治下嘅生存之道
國家安全 排第一
沒有對話餘地
沒有妥協餘地  
中國香港加油

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-4-23 02:40 PM 發表

都要睇簽乜㗎
中國係極權國家無容置疑呀
Civil servant要簽效忠係極權?
師兄咁有邊個歐美國家唔極權?

12號收咗信通知停職,有個停職生效日期㗎, 生咗效唔入得囉...

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-4-23 02:40 PM 發表

都要睇簽乜㗎
中國係極權國家無容置疑呀
咁點解你仲未死嘅?

引用:
原帖由 Newpopcorn3 於 2021-4-23 02:48 PM 發表

咁唔關極唔極權事囉,係個人柒唔柒嘅事,明明冇問題,自己製造問題
可能怕畀你知道佢虛偽啩

真係有曱甴信嘅,撈咗幾十年連幾舊水都冇同埋冇哂朋友嘅?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]