• 瀏覽: 23,285
  • 回覆: 155
引用:
原帖由 Don't慌熊 於 2021-4-23 09:21 AM 發表
媽媽生產時要經歷10級痛,有人在旁陪伴打氣非常重要,不過外國一名媽媽就大呻奶奶陪產時,將分娩一刻全拍攝下來,更把私密照片廣傳給其他人,令她

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210422/461889570154221568381295.jpeg/mQjo1wwVa98HC9E8OE25VdEfZTOBjhv1sNnJRbDZyUU

西 ...
有冇邊拍邊嗌amazing? 個窿可以撐到咁大。。。

平時餵人奶都話唔可以鬼崇
咁生仔係光明正大

老西影大西生細西……

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-4-23 09:49 AM 發表

根本個奶奶內心憎恨個新袍..
平日扮老友..有機會絕地大整蠱..以洩心頭之痛...
將呢條橋賣俾王祖藍, 好喎~

手術都可以拍攝?  邊個國家? 第3世界國家.

咁神聖搞到咁色情真係屌~

CLS!

生仔好神聖唔好太介意
認真

放上黎比我睇吓 係咪真係咁過份

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-4-23 09:24 AM 發表
我冇興趣睇喎.
我有興趣,人各有志... 

引用:
原帖由 fiogermi 於 2021-4-23 10:08 AM 發表

個奶奶一d 都唔蠢,你塊西又唔係我塊西。你塊西比人睇晒係你既事
個新抱等於佢自己屋企人。係佢個仔個老婆,佢咁做有冇理過個仔嘅感受?

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-4-23 10:12 AM 發表
拍個血淋淋BB頭突出陰道果一刻,既感人又核突!
居然話核突?天下萬物所有生命都係咁樣誕生架喇,好自然。

餵奶唔好俾奶奶見到

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-4-23 09:49 AM 發表

根本個奶奶內心憎恨個新袍..
平日扮老友..有機會絕地大整蠱..以洩心頭之痛...
個孕婦個老公又傻,點會俾自己個老母係產房拍攝。影得片就預咗有可能流傳出去,唔俾佢影就冇事

引用:
原帖由 Don't慌熊 於 2021-4-23 09:21 AM 發表
媽媽生產時要經歷10級痛,有人在旁陪伴打氣非常重要,不過外國一名媽媽就大呻奶奶陪產時,將分娩一刻全拍攝下來,更把私密照片廣傳給其他人,令她

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210422/461889570154221568381295.jpeg/mQjo1wwVa98HC9E8OE25VdEfZTOBjhv1sNnJRbDZyUU

西 ...
中國既話 兄弟幫手洞房添啦