• 瀏覽: 39,344
  • 回覆: 378
+7
引用:
原帖由 星升升 於 2021-4-23 08:15 AM 發表
比人打劫點解要報黑警,唔去搵黃絲區議員搞掂
因為個劫匪都係黃人.

引用:
原帖由 supremeabc 於 2021-4-23 07:47 AM 發表
而家治安差到會入屋行劫 ! 大家要小心呀!

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210423/462152859648004096058962.jpeg/MPtrK6Kyjzgvo1Qpc8Bik0dCGhw_1ufyXOWIu1zliLs

馬鞍山發生入屋行劫傷人案。凌晨1時許,恆安邨恆江樓一名女住戶,赫見一名賊人在 ...
女戶主就係相中被年輕女子扶住果位?36歲成個大媽咁?

而且36歲有個女?就係相入面戴帽果位?唔係呀化?我好混亂啊!

曱甴話要違法達財

女傷者36歲
唔理你想劫財定劫色,我乜都畀晒你

指希望盡快離開香港返回美國

馬鞍山國國民?   黃狗真無人性

引用:
原帖由 supremeabc 於 2021-4-23 07:47 AM 發表
而家治安差到會入屋行劫 ! 大家要小心呀!

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210423/462152859648004096058962.jpeg/MPtrK6Kyjzgvo1Qpc8Bik0dCGhw_1ufyXOWIu1zliLs

馬鞍山發生入屋行劫傷人案。凌晨1時許,恆安邨恆江樓一名女住戶,赫見一名賊人在 ...
去美國死得仲快。 公屋太多閒雜人。 

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-4-23 08:42 AM 發表

而且36歲有個女?就係相入面戴帽果位?唔係呀化?我好混亂啊!
「唔理你想劫財定劫色,我乜都畀晒你,你留返條命畀我見個女啦!」賊人回應稱只是劫財。

佢對自己仲好有信心,但係個賊唔係咁諗😆

引用:
原帖由 奇異果博士 於 2021-4-23 08:45 AM 發表

「唔理你想劫財定劫色,我乜都畀晒你,你留返條命畀我見個女啦!」賊人回應稱只是劫財。

雖然有點衰,我都是咁諗

死曱甴所為

引用:
原帖由 奇異果博士 於 2021-4-23 08:45 AM 發表

一句俾晒D錢你咪得囉

近期多左咁多省港奇兵到港犯案既?

引用:

條女要深夜兩點上網做野,佢應該唔係低層

而且仲會化妝,我諗識化妝都唔會太差掛?

犯民賊記邪教所做的

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-4-23 08:42 AM 發表

年輕女子對腳好正

引用:
原帖由 奇異果博士 於 23-4-2021 08:45 發表

個賊可能好男色

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]