• 瀏覽: 4,822
  • 回覆: 28
引用:
原帖由 人類仔 於 2021-4-23 11:55 PM 發表

無核動用中國只能守... 如果要人民幣國際化... 要有遠攻能力... 一帶一路走陸路以為規避了美軍海權但美國會用聖戰份子炸毀建設... 逃避唔係辨法,始終要升級戰力... 但黃皮仔先天基因差... 奴隸種根本唔係戰士材料,長期營養不良,JJ都小過人
妳又吾好甘飢笑妳的手足黃人先天基因差……奴隸種根本唔係戰士材料,長期營養不良,JJ都小過人令天使們吾過癮。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-24 11:39 AM 發表

起碼唔會發生事時,要速回中國,無油這些問題!
核動力系統也一樣可以問題多多,妥善率低下,你看看法國戴高樂號,一年裡面有幾多日可以出海?

美國的十艘核動力航母,同一時間能出海作戰的數量只有三份一。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-4-24 12:40 PM 發表
003根本不是真核動力 清醒吧
這個仲拗緊, 所以003的下水期又由7月延到年尾.

但004及005都肯定是核動力啦, 後者的國家招標文件, 上年尾都有Ching貼了出來

引用:
原帖由 asahi_kogaku 於 2021-4-25 09:24 AM 發表

核動力系統也一樣可以問題多多,妥善率低下,你看看法國戴高樂號,一年裡面有幾多日可以出海?

美國的十艘核動力航母,同一時間能出海作戰的數量只有三份一。
只是千禧年時法國要面子, 不理技術之故,

但, 法國計劃再做新一艘7萬噸航母, 都係核動力!

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-4-24 12:42 PM 發表
射店東風先啦⋯一陣被黑又打了去廣四西
操作衛星已早被擊落⋯都唔知點開戦
美國早早就摑了班黃人儍仔面啦, 真係得兩支咋

黃人儍仔連遠程導彈推進火箭都未識分, 當時已被瘀爆啦, 你仲敢提

引用:
原帖由 hk_mask 於 2021-4-23 03:43 PM 發表
吉布提無資源但有地理優勢!😶
可以做物資中轉倉庫

引用:
原帖由 kingking99 於 2021-4-25 11:42 AM 發表

可以做物資中轉倉庫
看戰狼, 中國軍在非洲地位超然, 所以中國應加大力度擴大該處發展, 援在更多非洲人民!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-25 11:30 AM 發表

這個仲拗緊, 所以003的下水期又由7月延到年尾.

但004及005都肯定是核動力啦, 後者的國家招標文件, 上年尾都有Ching貼了出來
高低配,常規動力和核動力各2艘。

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-4-23 03:25 PM 發表

小奶媽仲有黑煙
係咪呢隻化寶艦

附件

黑煙.png(365.21 KB)

引用:
原帖由 大林林 於 2021-4-25 04:40 PM 發表

係咪呢隻化寶艦
不要以為好笑,這樣等於放峰火報位置

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-4-25 05:11 PM 發表

不要以為好笑,這樣等於放峰火報位置
原來洋鬼子係放峰火報位置,我仲以為將艦上中美國肺炎官兵現場焚燒

計我話,長期派駐兩棲075仲好。
幾十隻直升機坦克丶幾個連陸戰隊,足已對付叛軍,保護內陸的投資和撤僑。
敵人的基地只在幾公里外,放隻貴價野只會令雙方精神崩潰。

睇地圖,封鎖紅海和蘇彝士運河,易過馬六甲海峽。飛彈丶水雷,或騎劫大油輪在運河內急扭軚飄移再炸沉佢。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]