• 瀏覽: 2,767
  • 回覆: 37
一名26歲女子,今(22日)下午在青衣長宏邨墮樓殞命。警方稱,今下午3時31分,接獲多人報案,指長宏邨宏勇樓有一名女子倒臥平台處,懷疑她從高處墮下。

警員接報到場,發現墮樓女子被證實死亡。警方於現場有檢獲遺書。經初步調查,相信女事主從上址一單位墮下,其死因有待驗屍後確定。據了解,女事主26歲姓袁,是大廈住客,有身體病紀錄和最近因金錢問題不快。

呢個年紀呢種時勢係好難搵到正常工

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/615825/珍惜生命-青衣長宏邨26歲女子墮樓亡

熱賣及精選
女 ‧ 26歲 ‧ 好可惜

搵人援助下既話其實金錢問題好易解決

香港曱甴,時代垃圾。

講得岩,珍惜生命唔好浪費。26歲。女。可惜

武漢肺炎 中國病毒又害死一個人喇。

我是中國病毒
雖然死係解決唔到問題, 但係人始終都會死

唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  
儍嘅,幾高跳落黎塊地都唔會穿架啦,劈一聲咁就冇咗條命,蠢!

呢條女,同那個用5年時間研究怎斬自己條頸個懵丙有咩分別?

RIP

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
生命寶貴,何必呢

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
引用:
原帖由 新型冠狀病毒 於 2021-4-22 09:24 PM 發表

那些病毒做得好,令黃絲未能上街,令港人被困香港。

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2021-4-22 09:33 PM 發表

雖然死係解決唔到問題, 但係人始終都會死
做衰社會風氣就真! 郁下就要生要死,怕有蠢豬會跟風學習!

引用:
原帖由 新型冠狀病毒 於 2021-4-22 09:24 PM 發表

消滅曱甴

有冇發覺呢屆死的好多是女人 唔色治就唔會霸住個住

西人有可口可乐,佢有可防可控
引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-4-22 10:04 PM 發表

有冇發覺呢畢死的好多是女人 
有可能係天使,黑暴散水,得自由後,
發現身體被污,生無可戀都唔出奇,

等差佬查清楚吧

引用:

唔好抽水啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]