• 瀏覽: 5,189
  • 回覆: 37
一名26歲女子,今(22日)下午在青衣長宏邨墮樓殞命。警方稱,今下午3時31分,接獲多人報案,指長宏邨宏勇樓有一名女子倒臥平台處,懷疑她從高處墮下。

警員接報到場,發現墮樓女子被證實死亡。警方於現場有檢獲遺書。經初步調查,相信女事主從上址一單位墮下,其死因有待驗屍後確定。據了解,女事主26歲姓袁,是大廈住客,有身體病紀錄和最近因金錢問題不快。

呢個年紀呢種時勢係好難搵到正常工

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/615825/珍惜生命-青衣長宏邨26歲女子墮樓亡

女 ‧ 26歲 ‧ 好可惜

搵人援助下既話其實金錢問題好易解決

講得岩,珍惜生命唔好浪費。26歲。女。可惜

武漢肺炎 中國病毒又害死一個人喇。

儍嘅,幾高跳落黎塊地都唔會穿架啦,劈一聲咁就冇咗條命,蠢!

呢條女,同那個用5年時間研究怎斬自己條頸個懵丙有咩分別?

RIP

生命寶貴,何必呢

引用:
原帖由 新型冠狀病毒 於 2021-4-22 09:24 PM 發表
那些病毒做得好,令黃絲未能上街,令港人被困香港。

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2021-4-22 09:33 PM 發表
雖然死係解決唔到問題, 但係人始終都會死
做衰社會風氣就真! 郁下就要生要死,怕有蠢豬會跟風學習!

引用:
原帖由 新型冠狀病毒 於 2021-4-22 09:24 PM 發表
消滅曱甴

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-4-22 10:04 PM 發表
有冇發覺呢畢死的好多是女人 
有可能係天使,黑暴散水,得自由後,
發現身體被污,生無可戀都唔出奇,

等差佬查清楚吧

引用:
唔好抽水啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]