• 瀏覽: 48,610
  • 回覆: 389
+7
向前跑!!!
迎著冷眼和嘲笑,生命的廣闊不歷經磨難怎能感到,命運它無法讓我們跪地求饒!

係強國要鎖起d 錢, 係都拎澳洲龍蝦 dna 拎去中國新時代生產。

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-4-22 08:12 PM 發表
唔好賤賣,同台灣交換菠蘿,咁咪大家啲貨都清得晒囉
台灣咁窮,出手咁低,澳洲咪又係要賤賣

心涼了

引用:
原帖由 Ah_luk 於 2021-4-24 03:59 PM 發表

台灣咁窮,出手咁低,澳洲咪又係要賤賣
台灣窮  民進黨越來越富有

引用:
原帖由 maygii 於 2021-4-24 04:45 PM 發表

台灣窮  民進黨越來越富有
民進黨搜括民脂民膏

澳洲貨越係賣唔出, 經濟越差, 就越多賤賣, 我地就可以買多D平貨, 所以某程度上藍黃都想澳洲經濟被打殘, 至於你話歐美日要同澳洲咁玩, 大陸打唔哂咁多個係另一回事, 呢個主動打經濟戰都係一個估計, 就算係咁至少人地真係有實力令大陸唔敢反制, 但澳洲明顯無呢個實力。

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-4-22 20:12 發表
唔好賤賣,同台灣交換菠蘿,咁咪大家啲貨都清得晒囉
白鬼好睇唔好摸

屎眼聯盟

反華嗰班賤畜又話中國不賣別國賣,銷量反增,故意唔提要低價促銷,盈利暴跌

其實民主同麵包呢D咁簡單既問題, 3歲小朋友都識, 但袋鼠國竟然揀民主唔想逆老美, 而放棄填飽肚, 真係樣樣都政治操作, 放棄民生, 難道所謂西方民主可以令國家富強? 最大受害者都係D商人同普羅大眾, 賣去歐洲小國, 都唔夠賣去中國既細省份咁多錢. 但食得鹹魚, 抵得渴, 之後唔好思覺失調又要求中國買你地D龍蝦就得.

假設你殺左個你好鐘意既女仔既屋企人全家, 你又想同人結婚, 咁係無可能, 又或你搵幾10個人打某個人, 之後話同佢好FD.

運嚟香港幾好,我地可以日日食龍蝦飯

引用:
原帖由 樓上中心的山羊 於 2021-4-25 08:05 AM 發表
反華嗰班賤畜又話中國不賣別國賣,銷量反增,故意唔提要低價促銷,盈利暴跌
嗰班都係弱智群組

提示: 違規內容已被屏蔽
乜台灣、香港食唔晒啲澳龍咩?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]