• 瀏覽: 9,248
  • 回覆: 151
+2
引用:
原帖由 男E 於 2021-4-22 03:39 PM 發表
自從193寸爆無線(TVB)的言論一出,IG追蹤人數便由原本的8.9萬,立即飆升約二萬,之後更每天都有接近一萬人的增長,直逼「人氣王」姜濤,二人的IG追蹤人數在昨晚10時半就已打成平手,同有20萬追蹤。截至今日下午,193的IG甚至有達20.8萬的追蹤,超越姜濤的20.2萬,短短一周便能「上位」,實在非常厲害。

193早前寸爆TVB「收視點得嗰幾百部電視機」、「佢哋係畀老嘢睇嘛」,又寸J2台 ...
冇家教就叫做型!?

引用:
原帖由 dannyocean 於 2021-4-22 04:54 PM 發表

應該係某骨場紅牌,除非唔係
從來只有技師先會用數字稱呼自己😂
骨場紅牌好耐冇北上啦

立一及

引用:
原帖由 dannyocean 於 2021-4-22 04:54 PM 發表

應該係某骨場紅牌,除非唔係
從來只有技師先會用數字稱呼自己😂
黃人一向鐘意數字化架,入冊都一樣有個編號呢。

引用:
原帖由 doublebird2014 於 2021-4-22 04:49 PM 發表
193 好正. 老屎忽思維係時候要埋葬.
有幾正?但我覺得佢似167岩啲喎。

引用:
原帖由 kowloon3388 於 2021-4-22 04:38 PM 發表

老坑扮MK真係幾難頂
人地都有後生過架,不過一樣咁樣衰之嘛。

咪又係7j一個

其實依D樣同style...同所謂既MK仔有乜分別

有收入至講啦!

無電影,無廣告,無演唱會,佢可以有幾多收入?
由得佢打咀炮囉!
做藝人衰多口只有屎路一條!
生抽王就係人辨,三料乜帝就係多口一樣乞米收場

好多KOL都一嗚驚人,但就好快 消聲匿跡!!

乜水

引用:
原帖由 男E 於 2021-4-22 03:39 PM 發表
自從193寸爆無線(TVB)的言論一出,IG追蹤人數便由原本的8.9萬,立即飆升約二萬,之後更每天都有接近一萬人的增長,直逼「人氣王」姜濤,二人的IG追蹤人數在昨晚10時半就已打成平手,同有20萬追蹤。截至今日下午,193的IG甚至有達20.8萬的追蹤,超越姜濤的20.2萬,短短一周便能「上位」,實在非常厲害。

193早前寸爆TVB「收視點得嗰幾百部電視機」、「佢哋係畀老嘢睇嘛」,又寸J2台 ...
仲以為有幾勁,先得20萬追蹤!!
唔明點解串下TBB就言論獲大批網民大讚,更紛紛封他為「娛樂圈清泉」??
呢種嘢咁似曱甴嘅文宣嘅~~~

條傻仔得罪大台冇運行啦,隔離枱簡直係垃圾,你睇個老細就知道不知所謂啦

Viutv,人才輩出

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2021-4-22 03:47 PM 發表

阮文安 後生時,都是這樣的貨色。
呢件嘢就利害喇,曱甴都可以封神

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]