• 瀏覽: 38,990
  • 回覆: 499
  • 追帖: 2
+19
援助漢奸反華咁耐, 現在想收手?

引用:
原帖由 silver921 於 2021-4-22 09:08 PM 發表
援助什麼?
低價換領BNO?可能原本要一兩千蚊一次.

引用:
原帖由 急焦正金童 於 2021-4-22 08:22 PM 發表

你又知援助中國政府。中2國政府援助返英國就差吾多。
美國公佈了香港失去特殊地位,投放太多錢在香港人身上,即是援助中國,可能引起其他國家不滿.

取消向香港黃絲曱甴嘅援助就最好

唔使啦 留番援助貴國啲乞兒先啦~

泛民無水了

正明黑暴和反政府議員是有收黑金啦

援助藍絲換領續期BNO護照呀,駐港英國領事館唔使行政費用咩

中國使 L 要你呢 d 散紙

引用:
原帖由 Coke_duo 於 2021-4-22 09:30 AM 發表
英國援助左中國D乜野?
612基金,民主黨捐款等等

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-4-22 09:26 AM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210422/461788996104622080719432.jpeg/Cyg2-pb0PwAJHWGns5IUKoMSRNeRvrF--pLLFvqSyxY

對華援助? 向反對派放狗糧咋下, 真係多謝哂喎.
而家班同路人就仆街啦. 狗糧都冇得食.

------

英國外相外交大臣藍韜文(Dom ...
他沒有提及中國已削減對英國直接援助而改為輸出30萬壯丁加盟英國,以挽救英國經濟!

下 5% 都係得嗰100萬英鎊。。。不要也罷

係咪比黑金泛民和肥佬黎既錢cut左!

香港班手joke今次仆街了,屎都冇得食

引用:
原帖由 Coke_duo 於 2021-4-22 09:30 AM 發表
英國援助左中國D乜野?
駐香港軍情六處人員(間碟、代理人)啩?!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]