• 瀏覽: 13,984
  • 回覆: 17
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 48429876 於 2021-4-22 08:08 AM 發表

點解唔分開車卡??
點知今日人多定豬多?

蘇格拉底:對制度不滿時,要麼離開,要麼合法改變,但無權破壞它

“we lie, we cheat, and we steal.” said Pompeo.
Snowden: “we already knew it.”
熱賣及精選
引用:
原帖由 kuochung 於 2021-4-22 11:14 AM 發表

照你咁講飛機唔洗分頭等商務定普通位啦,點知啊??    用吓腦講野啦
師兄上網記住帶腦。。。

蘇格拉底:對制度不滿時,要麼離開,要麼合法改變,但無權破壞它

“we lie, we cheat, and we steal.” said Pompeo.
Snowden: “we already knew it.”
引用:
原帖由 yifeifei2 於 2021-4-22 11:18 AM 發表

連農村人都識嘅嘢,你港粲都唔識?你讀咁多書做咩?

佢哋係車行嚟行去,呢個動作咪就係發達社會所做嘅「廣告」囉。
廣告係增加客人嘅購買意慾。
個個坐晒係度,有幾多人會有「有需要」行去嗰幾卡度買嘢?

同埋購買意欲好多時係一剎那。農夫揹住啲菜經過,你見到幾靚,問過價錢啱,咪買囉。

連農民都識購買心理,你係香港都唔識。
你話香港點會唔衰落。
讀撚壞書嘅人就係咁樣。

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-4-22 11:41 AM 發表

比d 理據先出來寸貢貢啦,自己講野無point仲扮專家
重使數據?讀清楚段新聞重點先啦!

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-4-22 11:56 AM 發表

人地就係話佢安排唔夠好,自己又問人點知幾多豬同人上車,係啦,遲d你坐港鐵有隻豬行過你唔好嘈,港鐵答我都唔知今日有幾多豬上車喎,係咪聽到都覺自己成陣7味呢  繼續講啦,唔講唔知衰架你
人地架車就係咁安排,就係咁用。人地就係咁安排。。。。重有咩唔好?

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-4-22 11:56 AM 發表

人地就係話佢安排唔夠好,自己又問人點知幾多豬同人上車,係啦,遲d你坐港鐵有隻豬行過你唔好嘈,港鐵答我都唔知今日有幾多豬上車喎,係咪聽到都覺自己成陣7味呢  繼續講啦,唔講唔知衰架你
有啲人憨鳩到無人有。條鐵路作用講到明。
收成多就運多啲,收成少就運少啲。
邊個漆頭規定人地收成幾多?
學香港屄咁炒籌?
公唔公道先?

火車由四川涼山彝族自治州的普雄鎮駛至攀枝花市,全長535公里,全程票價2元至25.5元(2.4至31港元)。當地山區的兒童可以便宜的車費上學。而沿線的農民都依賴列車,將蔬菜、牲畜等農產品運到外面市集販賣。

引用:
原帖由 acacac 於 2021-4-22 12:02 PM 發表

分開裝衛生的
咩叫衛生?你種過菜未?種過菜嘅人會認為屎尿唔衛生?咁食化肥囉!唔好食有機菜。。。

引用:
原帖由 moneyron1 於 2021-4-22 12:03 PM 發表

迷白痴啦 😂😂😂 你見過海港城有豬走圍走未? 買豬肉 去街市啦 係火車買 。你去過深圳未嫁?而家已經好先進
海港城賣豬架?高人。。。

引用:
原帖由 andlong 於 2021-4-22 12:23 PM 發表

有豬羊走動列車,一定好多屎尿,搭乘人一定接受左臭味
去歐洲旅行坐馬車。隻馬一路拉車行一路屙屎。
都不知幾浪曼。。。

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-4-22 12:28 PM 發表

唔係全面小康啦咩
世界第一大國都有乞兒。。。

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-4-22 07:38 PM 發表

係啊……但美國無講過全面小康
美國係全球最富裕大國。

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-4-22 07:38 PM 發表

係啊……但美國無講過全面小康
小康代表咩?香港人月入二萬都認中產啦!
食屎就中產。。。

人身攻擊,向版主投訴。。。

咁有無屙屎先?係咪屎唔臭都可以食?

引用:
原帖由 moneyron1 於 2021-4-23 09:56 AM 發表

同樣道理😂 火車賣豬嫁? 我話緊 之前條友白痴😂
人地架火車係用黎運豬同賣豬架。。。。唔知邊個白痴無睇新聞。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]