• 瀏覽: 16,383
  • 回覆: 178
  • 追帖: 1
+10
引用:
原帖由 dhammika2 於 2021-4-22 11:47 AM 發表

重使數據?讀清楚段新聞重點先啦!
人地就係話佢安排唔夠好,自己又問人點知幾多豬同人上車,係啦,遲d你坐港鐵有隻豬行過你唔好嘈,港鐵答我都唔知今日有幾多豬上車喎,係咪聽到都覺自己成陣7味呢  繼續講啦,唔講唔知衰架你

傳到出國外,真係睇得出中國係發展中國家,以農維國

香港歐美衹會先自己利益為依歸先~~~~~

咁搞笑😂😂客火車 載豬載牛 , 搞一下俾豬牛坐迷得😆😆 無咩腦 笑左

香港學生........手拿手機/IPAD........香港既教育~~~

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-4-22 11:56 AM 發表

人地就係話佢安排唔夠好,自己又問人點知幾多豬同人上車,係啦,遲d你坐港鐵有隻豬行過你唔好嘈,港鐵答我都唔知今日有幾多豬上車喎,係咪聽到都覺自己成陣7味呢  繼續講啦,唔講唔知衰架你
人地架車就係咁安排,就係咁用。人地就係咁安排。。。。重有咩唔好?

我哋香港啲大學都係人畜共融

分開裝衛生的

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2021-4-22 11:18 AM 發表

連農村人都識嘅嘢,你港粲都唔識?你讀咁多書做咩?

佢哋係車行嚟行去,呢個動作咪就係發達社會所做嘅「廣告」囉。
廣告係增加客人嘅購買意慾。
個個坐晒係度,有幾多人會有「有需要」行去嗰幾卡度買嘢?

同埋購買意欲好多時係一剎那。農夫揹住啲菜經過,你見到幾靚,問過價錢啱,咪買囉。

連農民都識購買心理,你係香港都唔識。
你話香港點會唔衰落。
迷白痴啦 😂😂😂 你見過海港城有豬走圍走未? 買豬肉 去街市啦 係火車買 。你去過深圳未嫁?而家已經好先進

有呢d幾好

請先了解一下,人地係山區,唔係市區,係市區既人懶乾淨,山區既人覺得十分自在及珍惜~~~~

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-4-22 11:56 AM 發表

其實由此至終,只有港粲認為「安排唔夠好」

用家一直好滿意。

大家唔看全文,是有設置動物車廂,圖片只是那個農夫誤入乘客車廂,牠們走去動物車廂

係幾時在車上賣啊,賣比同車乘客。

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2021-4-22 11:37 AM 發表

大陸嘅畜,係農夫嘅好朋友,係佢哋嘅生財工具。

香港嘅畜,係香港人嘅負累,係香港人嘅仇人
妙句妙句

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]