• 瀏覽: 7,964
  • 回覆: 9
+4
O洲 乜野事 short左咁 反華 唔識停 

引用:
原帖由 67中國 於 2021-4-22 10:59 AM 發表
仲講乜野雙邊關係呀,你出戰狼外交就預左要多個敵人啦
自己係 兇猛大麻鷹   衝落黎攻擊 ,  仲好意思叫人 戰狼?     唔通做 白免 等你食牙

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-4-22 11:07 AM 發表
慘囖⋯侵派展示實力 跟住到英國加拿大、不要眨眼
最唔明呢度, 當然係 侵侵  落左order 叫 做野 .....
不過大佬都換左人啦, 舊order照樣  視死如歸執行  為乜?  究竟有乜好處?
尤其 很大程度上依賴 中國 既  O洲 ..... 唔係幾make sence o羅,  成件事已經變得非常不理性

根本中國當初 都不是為做個少少生意 先同你O洲攪一帶一路,   所以現在唔會care ,  唔玩就算 ..... 益 新西爛

引用:
原帖由 67中國 於 2021-4-22 11:17 AM 發表

大國心照啦
of course 大家都 心照啦 ,  呀 67中國人  版友

引用:
原帖由 67中國 於 2021-4-22 11:32 AM 發表

我只是香港人啦
唔駛同我講喎, 你話自己  只是動物  都得格

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-4-22 11:38 AM 發表
同老尾一 L 樣,簽完嘅協議,唔鍾意可以隨時取消
咩叫 "人權自由" ?  現在全世界都明了  ..... 係 有權 蝦蝦霸霸, 有自由 唔講誠信

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-4-22 11:41 AM 發表

只係莫里森唔忿氣啫
唔忿氣 被 習大大 當透明

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-4-22 11:44 AM 發表
老共發爛晒想逼人埋單
可否講黎聽下點逼?   例如 派幾個艦隊 去人地 門口,  "維護" 一帶一路 航海自由 ?

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-4-22 11:49 AM 發表

澳洲取消一帶一路協議 中國大使館:搬起石頭砸自己的腳

咁算唔算發爛渣
...... ic ,  不過版友中文程度高低 本人不應評論

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]