• 瀏覽: 7,254
  • 回覆: 88
+3
引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-4-22 07:02 AM 發表
俗語話「橋唔怕舊,最緊要受」,但同一條橋用得太多次真係冇人會受。2019年聲稱支援「反送中」被捕者而成立嘅「612人道支援基金」,每次宣布乾塘後都會迅速籌到逾千萬元,點知根據官網提供嘅最新資料,「612基金」4月份1,500萬元嘅預算開支仲未籌夠數。有「連登仔」近日開post提醒大家捐錢,竟然發現原來唔少人都杯葛「612.......

奸邪妖獸三番四次騙財,要賺「黃 ...
其實如果有人請612基金搵律師嘅,已經默認自己係曱甴暴徒啦~
唔係曱甴點會搵612基金?咁樣可以反證,香港法官審案時應該係呢方面諗諗

引用:
原帖由 PKY 於 2021-4-22 07:50 AM 發表
612慘無人道基金
612 黃畜無人性冇良知基金。

籌期著草呀!快啲啦手足!

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-4-22 09:50 AM 發表

美國冇水啫。
黃絲邊有錢呀,之前都係美國黑金。
咪就係!黃體素,等收錢做嘢似啲,點會去捐錢呢?

有咗國安,誰敢公然去接黑水用呢?唯有去搵小黃人,揸返幾滴水用都好啦啩?簡直衰過,喺乞兒兜攞飯食呢?

所謂齊上齊落,唔搵你笨就柒囉

引用:
原帖由 七個幼稚的魚蝦 於 2021-4-22 09:33 AM 發表

邊有傻仔捐,做場大龍鳳再螞蟻搬家轉入黑金姐,不過依家位位都過河濕吓腳,個個月十億都唔夠啦,搵番個人番黎搾數先啦
係囉,小黃人邊有咁金科,
不過依家仲有幾多黑金可以流入?
連日落西山國都收起九成五對華援助
你話呢D係咩援助??

引用:
原帖由 simonfdf 於 2021-4-22 08:46 AM 發表
錢去了那裡?幕後肥
分分鐘d 錢係唔見得光

612曱甴帛金

唔係有「義務律師」咩? 當日反修例,見好多示威者有紙仔,成排律師求救電話喎... 
點解要不停捐錢?

其實律師點解唔所以有案件也幫佢哋上訴到終審,咁咪可以賺多D囉

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-4-22 07:02 AM 發表
俗語話「橋唔怕舊,最緊要受」,但同一條橋用得太多次真係冇人會受。2019年聲稱支援「反送中」被捕者而成立嘅「612人道支援基金」,每次宣布乾塘後都會迅速籌到逾千萬元,點知根據官網提供嘅最新資料,「612基金」4月份1,500萬元嘅預算開支仲未籌夠數。有「連登仔」近日開post提醒大家捐錢,竟然發現原來唔少人都杯葛「612.......

奸邪妖獸三番四次騙財,要賺「黃 ...
曱甴手足們,捐身家嘅時候到了!!!

俾文匯寸 黃絲點算

柒左咁多次唔想柒下去
唔想柒出個味來比人笑

引用:
原帖由 MoonRackers 於 2021-4-22 10:00 AM 發表

咪就係!黃體素,等收錢做嘢似啲,點會去捐錢呢?

有咗國安,誰敢公然去接黑水用呢?唯有去搵小黃人,揸返幾滴水用都好啦啩?簡直衰過,喺乞兒兜攞飯食呢?
係。
有錢黃絲,未有黑暴前,早就移民,仲會捐錢咩?
冇錢黃絲,又厄老豆,又搶老母,先有錢走路,點捐錢呀?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]