• 瀏覽: 42,157
  • 回覆: 402
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 billy80 於 2021-4-22 05:54 AM 發表

爛頭卒,行先死先
袋鼠真係on9,睇睇日本仔俾美國玩到暈陀陀仲唔醒
呢啲國家高層同香港啲黃心人一樣,
接受唔到俾人超越,只好柒落去

熱賣及精選
引用:
原帖由 hk1215 於 2021-4-22 07:12 AM 發表

係,世界得澳洲有果d原料,丫爺大鑊
有就唔係高價同第二D國家買
但最後都係買返澳洲貨啦

一向支持習總書記 支持中央!
引用:
原帖由 Bunryuu 於 2021-4-22 05:50 AM 發表

未撕毀前已唔買龍蝦 之後話人毀約
系澳大利亞官方向外宣佈撕毀協議

糸中國有自由向全球其他國家買賣龍蝦,而沒有同澳洲簽任何合約

澳洲行一帶一路真係唔係咁就腳,歷史上嘅絲綢之路亦都冇佢份。
脫離非壞事。

我認知的佛法 link

耳: Atrix/su ax7/su ax01 + E4c/GMP 8.35D
音: CS-725+MA BX2
手: BALL CM1011c
機: MBP/iPad4
唔好拖拖拉拉斷絕所有貿易

唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-4-22 07:15 AM 發表

但最後都係買返澳洲貨啦
係囉,如果最後唔買呢?你會唔會認錯架

do unto others
“You will only fail to learn if you do not learn from failing.”
─ Stella Adler, The Art of Acting
美霸要抄一帶一路,緊係要契弟幫手啦

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2021-4-22 06:54 AM 發表

澳洲決定成為美國養的狗
N0喇 係 自備狗糧

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-4-22 07:15 AM 發表

但最後都係買返澳洲貨啦
D 腦殘曱甴幻想澳佬系善長人翁……腦殘真系冇得e

引用:
原帖由 hk1215 於 2021-4-22 07:19 AM 發表

係囉,如果最後唔買呢?你會唔會認錯架
唔買點會有事?
買唔到先會有事
無工開食乜?

一向支持習總書記 支持中央!
引用:
原帖由 hwwong 於 2021-4-22 03:10 AM 發表

中國駐澳大利亞大使館網站4月21日發文:我們對澳大利亞外長4月21日宣布撕毀中方同澳大利亞維多利亞州政府簽訂的「一帶一路」備忘錄和框架協議表示強烈不滿和堅決反對。
「一帶一路」是一個經濟合作倡議,始終秉持共商共建共享原則,倡導開放、包容、透明的精神,已經為參與各方帶來了實實在在的利益。中方同澳大利亞維多利亞州在「一帶一路」框架下開展合作,有利於深化雙方經貿關係,有利於促進維州經濟發展,增進維州人民 ...
全世界與匪國為敵,為甚麼呢?

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-4-22 07:21 AM 發表

唔買點會有事?
買唔到先會有事
無工開食乜?
如果丫爺唔買,即係你講嘅錯左,你會唔會認錯?

do unto others
“You will only fail to learn if you do not learn from failing.”
─ Stella Adler, The Art of Acting
引用:
原帖由 hwwong 於 2021-4-22 03:10 AM 發表

中國駐澳大利亞大使館網站4月21日發文:我們對澳大利亞外長4月21日宣布撕毀中方同澳大利亞維多利亞州政府簽訂的「一帶一路」備忘錄和框架協議表示強烈不滿和堅決反對。
「一帶一路」是一個經濟合作倡議,始終秉持共商共建共享原則,倡導開放、包容、透明的精神,已經為參與各方帶來了實實在在的利益。中方同澳大利亞維多利亞州在「一帶一路」框架下開展合作,有利於深化雙方經貿關係,有利於促進維州經濟發展,增進維州人民 ...
咁就放心,直接乜都可以唔買

引用:
原帖由 .kaxka.. 於 2021-4-22 06:05 AM 發表

做隻忠心的唐狗,唔好做隻忠誠廢物. 👍👍👍
忠誠廢物,吹雞即到

毒媒犯民政棍假民主包裝,不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(黑金/選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。

提示: 違規內容已被屏蔽
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]