• 瀏覽: 44,418
  • 回覆: 402
  • 追帖: 1
+9
Aussie搞乜?本身又吾係勁

美國狗餅好食D

引用:
原帖由 肥輝仔 於 2021-4-22 02:50 PM 發表

點解無影響?不如你唸下自己開間鋪頭,有個大客幫襯你買全年貨品的50%,咁突然間佢唔再幫你買,你間鋪頭會點?
我都係度睇緊澳洲經濟點搞法。。目前暫時真係睇5到轉壞。。疫情都已經搞死人。。但澳洲似乎冇乜大影響甘。。D樓價幾%,幾%甘升。。度度起新樓。。全部售出。。甘嘅勢。。真係透不透澳洲。。

引用:
原帖由 stunt790 於 2021-4-22 05:49 PM 發表
Aussie搞乜?本身又吾係勁
我都睇唔透條弱雞澳洲點解重可以企得甘硬。。

點都好,率先撕毀協議都會影響誠信信譽

點解要反對? 人地鍾意點就點,大陸都要醒吓啦,澳洲係崇美,點會想同中國合作?

澳大利學到野,識用「廢紙一張」

一於斷交喇🤭🤭🤭

遲早出現!

引用:
原帖由 MICMIC_2ND 於 2021-4-22 12:40 PM 發表

你心態衰L過共產黨。
共產黨幾好。應該衰L過白人社會。

引用:
原帖由 chimpanzee11 於 2021-4-22 06:16 PM 發表

我都係度睇緊澳洲經濟點搞法。。目前暫時真係睇5到轉壞。。疫情都已經搞死人。。但澳洲似乎冇乜大影響甘。。D樓價幾%,幾%甘升。。度度起新樓。。全部售出。。甘嘅勢。。真係透不透澳洲。。
現時在澳洲買物業的人, 大多數是來自中國和亞太地區的華人, 不少華人朋友在過去一年都在澳洲睇樓睇店舖, 投放了不少資金在澳洲, 但他們骨子裡卻知道澳洲人根本就是很歧視他們這班華裔外來投資者, 所以... 真係好難理解他們的心態, 明知人家地方根本不歡迎自己, 卻要自動獻身比人虐待歧視同暴力針對... 真係賤骨頭DNA, 係要比人奴役虐待才高興...

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-4-22 09:18 AM 發表

所以我不嬲唔贊成搞人做生意
咁澳洲應唔應該停止出口貨品比大陸?

撕毀 合約要賠錢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]