• 瀏覽: 41,145
  • 回覆: 197
  • 追帖: 4
問心,人哋做媽媽餵奶係好正經嘅行為,如果睇到有另類諗法就好有問題啦

熱賣及精選
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-4-21 04:57 PM 發表

台灣健身美女部落客Michell時常分享生活點滴,4月13日在臉書曬出哺乳照後,有網友留言指其「隨意暴露隱私部位」。Michell常於社交平台分享孕照甚至

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210416/459698768682815488836190.jpeg/J5YIMzuJ4jKO1DpIaZfHR_eLe5kPOPAwTk8Lc05PC3M?v=w1920 ...
我唔明點解要咁張揚慌死人唔知

正!

no big due

真係要睇吓我哋抱住咩眼光去看這張相,不過看後都可以接受👍

其實會有幾多男網民會反對

引用:
原帖由 yeungph 於 2021-4-21 05:38 PM 發表

濕碎啦,幾十年前返大陸,坐火車坐你對面攞出嚟餵有,等巴士企住追住巴士嚟餵有,幾個親戚圍住傾傾下偈攞出黎餵又有。係依家越黎越保守,大驚少怪。
係喎!

回歸前都好多年前我見過大陸媽咪在火事上餵奶餵BB,佢個大陸老公重在旁邊,果時又唔覺得好離普!

引用:
原帖由 ufobt 於 2021-4-21 05:28 PM 發表

樣又唔係靚,波又唔係大,完全無性趣
C兄,要求好高喎⋯⋯

條女冇90分都有70分啦好冇🙄

身材咁好,梗係餵人奶

唔抵得人哋有波

都影唔到粒Lin~~~~

咁都嘈??平時睇電視咪仲勁~~~~
幾十歲人Deep V Deep 到落大脾吖

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-4-21 04:57 PM 發表

台灣健身美女部落客Michell時常分享生活點滴,4月13日在臉書曬出哺乳照後,有網友留言指其「隨意暴露隱私部位」。Michell常於社交平台分享孕照甚至

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210416/459698768682815488836190.jpeg/J5YIMzuJ4jKO1DpIaZfHR_eLe5kPOPAwTk8Lc05PC3M?v=w1920 ...
呆娃少見多怪,YouTube大把片

黑色乳雲、深不見低!

網紅辣媽自己都唔介意分享嘅!其他人有乜好介意啫吓!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]