• 瀏覽: 67,385
  • 回覆: 613
  • 追帖: 4
+41
引用:
原帖由 barrysex 於 2021-4-23 11:58 AM 發表
「爆眼女」案亂批法援,政府自己賠訟費俾自己極諷刺 !
盧永雄

代號K的「爆眼女」和警方的法律戰,再輸一仗。 

「爆眼女K」於前年8月11日在尖沙嘴警署外被擊傷右眼,當時示威者指稱「爆眼女K」是被警察在近距離發射布袋彈擊傷眼睛。後來又傳出另一個版本,話「爆眼女K」是示威者自製彈弓射出鋼珠擊傷。 

後來傳聞說「爆眼女」入院後,院方的醫療報告,包括相關的X光照片顯示的傷勢 ...
法援署

先告佢阻差辦工

又係用政府錢打政府, 最後得益都係班大律師

真係好笑, 既然理直氣壯, 點解又唔可以公開份報告?? 真係比人射爆都唔告對方, 仲要潛水, 係咩心態, 黑記成日講知情權, 真相?? 點解唔再報導同跟進

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2021-4-21 03:54 PM 發表
之前暗住一隻眼影相個班契弟
唔知而家點諗呢
有無發現自己on膠左呢
佢地係唔會反省,只會盲撐

可能爆眼女冇車牌 黑妓耍唔到佢地套絕學終極第四拳

法援批佢嗰班係咪應該要被炒?無錢但仲可以揾大律師?即係無錢都可以買Her物屎?銀行出張credit card比你都有limit啦,唔係應該限制攞法援律師費最多係幾多錢㗎咩

引用:
原帖由 山山山風 於 2021-4-21 04:31 PM 發表
曱甴認真麻煩
又盲
又聾
又跳海
又跳樓
又強姦
又死人

班死曱甴樣樣都想入警方數,好彩警方真金不怕紅爐火之餘仲有關二哥坐鎮!所有牛鬼蛇神,畜牲曱甴嘅陰招都全部失敗告終!

引用:
原帖由 dtw 於 2021-4-21 09:23 PM 發表

冇錯,一大班福頭走出嚟以為好很正義。
實在暴徒行為!
此女必須嚴查!一般人申請禁制令?十皮起跳喎,仲2次囉!
25歲單眼女,錢何來
正常香港人都知佢想嫁禍警察,攪亂香港

引用:
原帖由 Normal_Guy 於 2021-4-23 01:58 PM 發表

你呢個諗法都有可能. 
布袋彈係唔會爆珠仔出來(YouTube好多影片). 佢只會成個豆袋仔咁射出來,問題在於點打穿個3M護目鏡. 布袋彈啲珠仔係好細粒. 一 check 就check 在. 
我信布袋可打爆3m接駁位
所以佢眼球隔離受損
但3m鏡片無爆
所以眼球無事
但佢出黎話自己盲
拎左report就可告佢及同黨9up
一上民事庭,就可以公開report

引用:
原帖由 周永祥 於 2021-4-26 12:26 PM 發表

我信布袋可打爆3m接駁位
所以佢眼球隔離受損
但3m鏡片無爆
所以眼球無事
但佢出黎話自己盲
拎左report就可告佢及同黨9up
一上民事庭,就可以公開report
幾時公開

引用:
原帖由 非洲皇帝 於 2021-4-22 02:41 PM 發表
如果係警察打嘅傷,爆眼女點會阻止警方拿醫療報告,黑暴黃屍政棍最撚叻係聼謠言説假話。走出來破壞社會
如果係警察打嘅傷, 佢地直頭開記者招待會去講份醫療報告出去啦!

引用:
原帖由 邪惡死神 於 2021-4-21 04:11 PM 發表

爆眼女見光死,但的掩眼廢仲可以捱到幾時!
可能已被滅口,慳番!

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-4-21 04:21 PM 發表
單眼醫護 去哂邊
簽愛國愛港聲明,糧支喎

請問揾咗方東昇,去搵爆眼女未呀 ?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]