• 瀏覽: 1,024
  • 回覆: 26
  (星島日報報道)積極投入前年反修例行動的職工盟,正當秘書長李卓人身陷牢獄之際,近日為喚起會員的「抗爭記憶」,以頗為隱蔽的方式舉辦多場「黑

曱甴真係噁心!

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/daily/article/2351609/日報-港聞-獨家-隱蔽播-黑暴-電影-職工盟搞政治活動

熱賣及精選
可以改播台灣經濟起飛、巨量外資湧入 🤗
停頓30年的行業⋯全業務全飛升!
地價、工資,又要漲了

西人有可口可乐,佢有可防可控
引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-4-21 10:50 AM 發表

地價、工資,又要漲了
龐sir,乜院舍無新報紙提供

泛民五大訴求:
1.成立「獨立」委員會,籌備港獨事宜
2.將港獨人士破壞行徑定性為義舉
3.釋放港獨義士並作出道歉及賠償
4.限時港共警員棄械投降
5.中共需向全球承認骯肛 is not China
報左官未

勿議論版務
我台灣塊地700萬買⋯上年尾經紀叫放3300萬有客合、點知上星期叫我改3600可放到🤗🤫美元
發展有經紀架嘛!
香冮的貨食屎

台灣梗係講黑金政府

菲人黎旅遊我唔會排擠佢地
但要求港人唔請菲人係要經濟打擊佢地
護保在菲旅客都做唔到
唔打擊佢地經濟
佢地點識反省
引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-4-21 10:50 AM 發表

地價、工資,又要漲了
菠蘿業最近點呢又?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-4-21 11:15 AM 發表

我台灣塊地700萬買⋯上年尾經紀叫放3300萬有客合、點知上星期叫我改3600可放到🤗🤫美元
發展有經紀架嘛!
香冮的貨食屎
咁你美國果8路民兵近況又如何? 何時會攻入華盛頓?

引用:

地價、工資,又要漲了
吓,工資飛漲,大學畢業生才24K!唔係話!

轉投咗侵派⋯1萬卡介紹分配去了拉斯維加斯和佛州搵食同發展
總之跟有軍權的冇太大問題

引用:
原帖由 Newpopcorn3 於 2021-4-21 11:28 AM 發表

咁你美國果8路民兵近況又如何? 何時會攻入華盛頓?
夜晚, 發夢果時...

台蹟電同郭台灣⋯都搞新項目嘛~~咪需要人囉 攪6G設施、星鏈相關部門~

8路軍是指肯去外國發展同繁殖的部隊~你D低瑞等級色條鐵😇
清朝叫8旗

香江有很多黑衣人秘密組織

引用:

地價、工資,又要漲了
文盲廢物一世冇得起飛,永遠做地底泥靠網上自瀆!

窮到冇錢買Leica..........
主題標籤 #李卓人
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]