• 瀏覽: 19,595
  • 回覆: 185
+4
小朋友間學校呢?

引用:
原帖由 JoeSenior123 於 2021-4-21 10:05 AM 發表
5歲女童被虐待致死案,其父親及繼母就謀殺罪被判囚終身,兩人另就虐待小兄妹各被判囚9年半,兩罪同期執行;繼外婆則就兩項殘暴對待兒童罪被判囚5年,法官直言若非繼外婆的忽略,女童或不會死亡。法官判刑後特別向

https://resource01-proxy.ulifestyle.com.hk/res/v3/image/content/2935000/2937129/004_01_a_20210421_L.jpg ...
兩人另就虐待小兄妹各被判囚9年半,兩罪同期執行;繼外婆則就兩項殘暴對待兒童罪被判囚5年,

那么少?
學校校長, 老師也得要。
另外親母? 也該。

願小妹妹早日安息

引用:
原帖由 raymond88 於 2021-4-21 04:49 PM 發表
最衰香港無死刑, 判死刑最適合
死刑咪好似打遊戲機熄機再黎,我覺得比佢一直無希望咁生活落去先係最大懲罸!

必須接受法律的嚴懲

依家搵本聖經扮野條八婆!

應該,就算死十次都唔夠!話時話小朋友生母起邊?

係呢件事仲講黃藍嘅係人渣

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-4-21 10:43 AM 發表
丫爺借事件暗示元朗白衣人恐襲案⋯
少則5年起跳!
9唔搭8

正字打壓,!?

白痴婆,呢度係香港係有法津的,講呢D等你死後先好講,不過呢度係好似講輪迴做過衰野阿穌都保你唔到的

引用:
原帖由 wingleung0406+ 於 2021-4-21 10:58 AM 發表

屌你老x收皮啦你!
標題講緊幾隻禽獸殺咗個小妹妹呀!
你政治上腦仲要抽死人水,仆街啦你!
你條粉皮平時講嘢9588無所謂,唔好連死人水都抽吖!
鬧得好

引用:
原帖由 hkboy 於 2021-4-21 11:30 AM 發表
兩位畜生可以永別了,繼外婆不是信教嗎?為何咁無人性
所以點解共產黨話d乜乜教都係呃人嘅

引用:
原帖由 Bayside0519 於 2021-4-21 04:56 PM 發表

我都想知,睇咗咁多報導,完全無提過佢兩兄妹親生老母?
親生媽媽好似有報導,係酒樓做侍應,平日返工都好辛苦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]