• 瀏覽: 17,475
  • 回覆: 185
殘暴的蝗屍父母

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

熱賣及精選
無人性.. 有因果的....

引用:
原帖由 JoeSenior123 於 2021-4-21 10:05 AM 發表

5歲女童被虐待致死案,其父親及繼母就謀殺罪被判囚終身,兩人另就虐待小兄妹各被判囚9年半,兩罪同期執行;繼外婆則就兩項殘暴對待兒童罪被判囚5年,法官直言若非繼外婆的忽略,女童或不會死亡。法官判刑後特別向

https://resource01-proxy.ulifestyle.com.hk/res/v3/image/content/2935000/2937129/004_01_a_20210421_L.jpg ...
學校的老師都有好大的問題,
應該炒埋個老師入去坐返一年。

https://hk.appledaily.com/local/20210413/E2FHNNH3UBHHXIRD724TKIXSCE/

Cls認罪就赦免?
信被摑一巴俾人摑多一巴的聖經?

除咗受害人無人可赦免三個!

方知卻原來,
不必盼蓬萊,
已是埋藏心內,
蓬萊就是愛.
引用:
原帖由 JoeSenior123 於 2021-4-21 10:05 AM 發表

5歲女童被虐待致死案,其父親及繼母就謀殺罪被判囚終身,兩人另就虐待小兄妹各被判囚9年半,兩罪同期執行;繼外婆則就兩項殘暴對待兒童罪被判囚5年,法官直言若非繼外婆的忽略,女童或不會死亡。法官判刑後特別向

https://resource01-proxy.ulifestyle.com.hk/res/v3/image/content/2935000/2937129/004_01_a_20210421_L.jpg ...
個人渣阿婆點可以判咁少? 佢先係原罪,教出個咁無人性既垃圾,又係呢件案幫凶。律政司係咪應要上訴?

每次見到呢類新聞可以做到既就係更加愛錫自己既小朋友,
希望大家為人父母情緒有問題既時候點都唔好發洩係佢地身上。
諗返當初小朋友出世個種喜悅,慢慢睇住佢地成長個種感動,
呢個世界仲有大把野比我地一齊去享受,互相學習去成長。

惡貫滿盈賤幫凶一個!

窮到冇錢買Leica..........
外婆不同暴力割席,以為自已沒郁手就可以,等同好多黃屍自稱和平有良知一樣

最好入面 D 大哥大姐,日日同佢地玩飛高高,玩菊花....

這兩個真係人渣中的人渣

岩岩搭的士,個司機仲要可憐兩個父母,又話佢地壓力,情有可原,我心諗,壓力大唔係一個理由,大把人壓力大可以殺人放火咩!?
我夠壓力大,唔通郁D就打個女!?就算唔係100%好老豆,起碼都唔可以做個不合格既老豆!

好事

但個畜牲老野判得過輕,應該八到十年先夠

引用:
原帖由 johntt 於 2021-4-21 10:19 AM 發表

又揾耶穌過橋😠😠
屌佢鹵味,送本聖經比佢坐囉

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-4-21 10:33 AM 發表

2個黃人
.....對方係藍WO

但E件事都唔關政見事LA

點解而家重要人手執《聖經》宣誓!?

聖經代表乜?

乜吾係誤殺咩應該?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]