• 瀏覽: 1,677
  • 回覆: 24
+2
灣仔會展上周四(15日)舉行一連4日的「香港寵物節2021暨國際寵物用品博覽」,期間有狗主到場參觀時,同行柴犬噬向一名商

到底香港發生乜事呀?啲人越嚟越痴線!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210420/bkn-20210420205118984-0420_00822_001.html

5個區??曱甴妺知唔知有手機訊號可跟?早幾日行山果件都跟到

狗主不負責任

引用:
原帖由 tony.hk 於 2021-4-21 09:37 AM 發表
5個區??曱甴妺知唔知有手機訊號可跟?早幾日行山果件都跟到
黃鬥黃....毒狗者黃.咬死貓既狗主都係黃....

正常人食花生睇下戲吧...

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-4-21 09:48 AM 發表

貓界法西斯由貓義工過份領養要求已經有病

黃狗就係咁白痴,變曬恐怖分子

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-4-21 09:48 AM 發表

本版都有一個貓痴...平日言行都好激進吓
又係女人....莫非係佢

引用:
原帖由 三級警司 於 2021-4-21 09:51 AM 發表

貓界法西斯由貓義工過份領養要求已經有病
好想養貓,但乜都要家訪, 唔想三唔識七既人上來, 自己去執算

痴線, 周圍放毒咁呢啲網民咪仲賤格過過果個狗主...
呢班明顯係黃屍, 完全冇道德冇人性

搏拉

引用:
原帖由 Jackishere 於 2021-4-21 09:30 AM 發表
灣仔會展上周四(15日)舉行一連4日的「香港寵物節2021暨國際寵物用品博覽」,期間有狗主到場參觀時,同行柴犬噬向一名商

到底香港發生乜事呀?啲人越嚟越痴線!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210420/bkn-20210420205118984-0420_00822_001.html
呢D咪更顯出香港所謂愛護動物嘅人嘅偽善咯

引用:
原帖由 阿記狂徒 於 2021-4-21 09:55 AM 發表

好想養貓,但乜都要家訪, 唔想三唔識七既人上來, 自己去執算
家訪我都算,之前遇到個仲要問我幾錢人工;喺宜家呢間公司做咗幾耐,問我拎最近三個月糧單;有冇小朋友或者會唔會考慮要小朋友⋯佢都戇撚鳩鳩,佢當咗自己係乜

拉左個激進網民未??

引用:
原帖由 呢個黃色流彈 於 2021-4-21 10:16 AM 發表

家訪我都算,之前遇到個仲要問我幾錢人工;喺宜家呢間公司做咗幾耐,問我拎最近三個月糧單;有冇小朋友或者會唔會考慮要小朋友⋯佢都戇撚鳩鳩,佢當咗自己係乜
咁緊要?

廢腦殘公開放毒,真係做乜都得

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]