• 瀏覽: 3,025
  • 回覆: 52
+2
引用:
原帖由 montejo 於 2021-4-21 02:29 PM 發表

究竟而家啲記者識唔識中文㗎,點解要寫……惟?應該唔寫或寫…而

佢地腦內只有有政治,專業呢D野佢地未曾擁有過。就好似今日D黃醫護技工一樣,無醫德呢樣野存在,自己既利益凌駕病人既性命。

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2021-4-21 09:27 AM 發表
正常香港人都知犯民係假民主

毒媒犯民政棍假民主包裝,不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(黑金/選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。
我以前都有投票比泛民,, 但之后就改為不投票...如今天再投票的話, 我就會由不投票再改為投票, 但就情願投比建制派好過泛民, 尤其是民主/公民兩黨和民陣, 甚麽的在大學裡說的"武力可能可以解決問題", "坐監令你人生更精彩"等等的歪理, 令HK暴力升級....真係滿口歪理到極

棄暗投明,不再支持禍國漢奸政黨,都好合理。

引用:
原帖由 siuhung 於 2021-4-21 09:01 AM 發表
可能之前的「受訪者」走晒去英國啦,所以個調查指向才會轉變! 
一定

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-4-21 02:35 PM 發表

跟住再去食黃店慶祝。
黃店一聲多謝手足
又呃多班傻撚科水

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-4-21 08:36 AM 發表
民研計劃調查發現,市民對政治團體的最新支持度排名,首位是民陣,但評分創新低。而民建聯、工聯會及經民聯的評分則顯著上升。

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210420/_2021042018492535095.jpg

唔知道呢個噉嘅結果代表乜嘢呢。

新聞來源連結:

https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2051724/即時-港聞-民研-民主派政黨民望下跌-惟建制派評分顯著上升
呢啲民研者唔係好人

引用:
原帖由 siuhung 於 2021-4-21 09:01 AM 發表
可能之前的「受訪者」走晒去英國啦,所以個調查指向才會轉變! 
之前既調查係:你支唔支持警方? 我支持! 即cut你線。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]