• 瀏覽: 3,023
  • 回覆: 52
+2
我只覺得係民調內容同對象改變咗

引用:
原帖由 siuhung 於 2021-4-21 09:01 AM 發表
可能之前的「受訪者」走晒去英國啦,所以個調查指向才會轉變! 
呢個原因似嘞.
你知啦,逢親民調就永遠冇普通市民份,咁曱甴走咗咁多,揾唔到同路人訪問一d都唔奇嘅

黃人曱甴會話假民研

鋪定路玩民情告急?

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2021-4-21 08:59 AM 發表
許多香港市民經歷十五個月痛苦的黑暴外,早已認清犯民港獨的真臉目,知道他們反中反政府的本質,都是一些賣國賣港的外國代理人,從來無心攪好香港。
希望啦!

如果唔係香港真係無藥可救,回天乏術!!

低下層黃撚靠收外國黑金嘅上層黃撚幫佢地爭取
再叫外國人幫手,成件事正常人睇係一件好on9嘅事
不過黃撚就係咁on9

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-4-21 10:47 AM 發表
 媒體都由飛機方全控~可信性奇高
你又岩呀peter仔
立場報出黎果堆所以知情人士新聞,黃人已經打到一地都係

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-4-21 08:55 AM 發表

乜唔係民主派大幅拋離建制派嘅咩
大跌仲都係大幅拋離
不過今時今日仲有香港人敢表達民望咩
你調本中表示支持被政府形容為反政府組織既會唔會犯法

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-4-21 08:36 AM 發表
民研計劃調查發現,市民對政治團體的最新支持度排名,首位是民陣,但評分創新低。而民建聯、工聯會及經民聯的評分則顯著上升。

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210420/_2021042018492535095.jpg

唔知道呢個噉嘅結果代表乜嘢呢。

新聞來源連結:

https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2051724/即時-港聞-民研-民主派政黨民望下跌-惟建制派評分顯著上升
究竟而家啲記者識唔識中文㗎,點解要寫……惟?應該唔寫或寫…而

引用:
原帖由 longgun67 於 2021-4-21 02:18 PM 發表

你又岩呀peter仔
立場報出黎果堆所以知情人士新聞,黃人已經打到一地都係
跟住再去食黃店慶祝。

唔好麻痺放鬆,
2年前場暴動巳經令內地人心寒,
今年選立會行得走得嘅人一定要投票表態,
如果再選班攬炒派出黎,中央就唔會再信任港人

只能說明大多數香港人都看清了,打著民主嘅旗號,卻實施反中行為嘅真面目了

引用:
原帖由 chaolininin 於 2021-4-21 12:57 PM 發表
鍾妖的淫研,信少D好
無論佢地調出乜結果,都唔值得相信。

引用:
原帖由 wavehand 於 2021-4-21 10:52 AM 發表
代表民研想慢性投共😉
代表佢尋求緊新糧支。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]