• 瀏覽: 13,635
  • 回覆: 161
黃色思想,自己知自己事

熱賣及精選
朋友返印度食香蕉啦 

Château de Versailles
佢相對rational同有腦既

引用:
原帖由 pk16042012 於 2021-4-21 08:55 AM 發表

人話,可以時時講,但吾包揼磚,揼磚好多捉吾到,你係?好出奇咩
有圖有相都拉唔到人

附件

download.jpg(11.52 KB)

2021-4-21 09:26 AM

引用:
原帖由 AKB-48 於 2021-4-21 06:10 AM 發表

佢定係劉家傑D英文好D?
劉家傑0既程度係去到連英國佬都唔敢話佢英文錯, 印度佬啲英文, 雖則好, 睇佢節目, 連"ed" 尾點發音都解釋唔到俾觀眾

黃屍L一名, 踢九佢返印度

引用:
原帖由 fb2e7b6e2a4872 於 2021-4-21 07:30 AM 發表

人地藍到發黑嫁
呢條印度佬黃L過屎!

十九才子的英文把L

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-4-21 05:47 AM 發表

【明報專訊】印裔資深傳媒人褚簡寧(Michael Chugani)昨向本報確認,不足兩周前辭任多個傳媒工作,包括無綫新聞節目主持及報章評論專欄,只會繼續撰寫不涉政治的教英文專欄。他說經常工作「太攰」,想休息享受人生,不評論離職是否涉及政治壓力,只說「香港變了,人也要變」,現時工作要小心新紅線。

暗黃友快D移民英國啦.....

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/pns/港聞/article/20210421/s00002/1618942360406/褚簡寧辭電視主持報紙評論-稱香港變人也要變
返印度去和同胞一齊感染病毒,達至印度群體免疫吧...
印度變了.還不返祖家???

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..
我好記得條友之前唔黃,講野都有理據。但係老尾話制裁香港時先急轉黃,對佢好失望。

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-4-21 09:26 AM 發表

佢相對rational同有腦既
在佢阿哥俾水炮車射到之前就RATIONAL...

但之後就轉變左...

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..
無禇sir再教我英文,情緒低落。

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-4-21 09:34 AM 發表

在佢阿哥俾水炮車射到之前就RATIONAL...

但之後就轉變左...
已冇睇佢唔知

返佢祖國效力啦

引用:
原帖由 加燦 於 2021-4-21 05:58 AM 發表

佢在亞視時都經常鬧犯民班畜牲.
扮中立黃能,必要時背后加多一刀,所以根本就是間諜。
逃犯條例,就證明他就是黃能。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]