• 瀏覽: 13,610
  • 回覆: 161
曱甴果然怕國安法

熱賣及精選

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-4-21 05:47 AM 發表

【明報專訊】印裔資深傳媒人褚簡寧(Michael Chugani)昨向本報確認,不足兩周前辭任多個傳媒工作,包括無綫新聞節目主持及報章評論專欄,只會繼續撰寫不涉政治的教英文專欄。他說經常工作「太攰」,想休息享受人生,不評論離職是否涉及政治壓力,只說「香港變了,人也要變」,現時工作要小心新紅線。

暗黃友快D移民英國啦.....

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/pns/港聞/article/20210421/s00002/1618942360406/褚簡寧辭電視主持報紙評論-稱香港變人也要變
香港現在應該係正式回歸了🙏💪💪

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-4-21 05:47 AM 發表

【明報專訊】印裔資深傳媒人褚簡寧(Michael Chugani)昨向本報確認,不足兩周前辭任多個傳媒工作,包括無綫新聞節目主持及報章評論專欄,只會繼續撰寫不涉政治的教英文專欄。他說經常工作「太攰」,想休息享受人生,不評論離職是否涉及政治壓力,只說「香港變了,人也要變」,現時工作要小心新紅線。

暗黃友快D移民英國啦.....

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/pns/港聞/article/20210421/s00002/1618942360406/褚簡寧辭電視主持報紙評論-稱香港變人也要變
他是不太離譜的黃C黑狗。

中國人嘅地方何時要印度佬指點江山!?

逃犯條例絕對沒有問題,只不過係俾洋犬犯民同黑暴曱甴妖魔化入到位,而負責推銷嘅777又不知所謂咁解遮!

佢一早有外國護照,拍拍欏柚就鬆人

引用:
原帖由 a94922905 於 2021-4-21 06:10 AM 發表

要向大陸睇齊,不可講人話。😰
曱甴梗係講返曱甴話啦!

有無發現...
人一黃, 善良變瘋狂
人一黃, 溫柔變粗暴
人一黃, 愛心變咀咒
香港一早就玩完,所以完全唔意外

趕緊滾吧

所有身毒物體,死返身毒啦!!!

一憎沉默大多數!!二憎曱甴!!

引用:
原帖由 AKB-48 於 2021-4-21 06:10 AM 發表

佢定係劉家傑D英文好D?
你想知佢地邊個好D?
講比我地知都系吾會明白

冇人想睇佢

佢阿哥仲無厘頭,以爲自己係政要人物。

引用:
原帖由 AKB-48 於 2021-4-21 06:10 AM 發表

佢定係劉家傑D英文好D?
重要嗎?肯定英國唔少無業酗酒流浪漢英文都好過佢地

引用:
原帖由 a94922905 於 2021-4-21 06:10 AM 發表

要向大陸睇齊,不可講人話。😰
金鐘罩下,
講事實分分鐘變成破壞xx,
描圖像也有機變分裂xx!
講些風花雪月,談情說愛就風平浪靜😪
香港變,生活變,人亦變!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]