• 瀏覽: 33,097
  • 回覆: 349
  • 追帖: 2
+7
哇!

一炮炸咗佢!
免除後患。

政苦想輸入多d病毒逼香港人打針

引用:
原帖由 輪皇 於 2021-4-21 07:07 AM 發表

印度最好減少一半人口
你口孽太重,積下陰德

黃絲犯民:
要求全面開放印度客機入港,敵人的敵人就朋友!

引用:
原帖由 古默默的魚蛋 於 2021-4-21 06:48 AM 發表
一早就應該封印度呢啲垃圾國家
印度除咗強姦之外.小三另一強項 就係 疫症!

一早就知佢地爆得勁啦!政府做野慢一步

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2021-4-21 06:59 AM 發表
幸好至今尚未有印度變種傳入香港社區,只要嚴格執行入境時的21日(或者可以考慮更長)隔離檢疫,該能遏止印度變種的。
問題是英國變種全球都是,完全封關可以遏一時,但不是長久之計,最重要的是隔離檢疫。
前兩日傳入的變種是南非種,來自杜拜,與印度無關。
之前好像有單case,21日隔離后都出事。
這些高危的可能要三十幾日才成。
其實日日外來case,我覺得就應該源頭搞好。
現在疫苗有不是沒有。其實可以考慮高危地方的人。
只給打了疫苗的人來。再加上隔離就安全好多。

好好心你個垃圾政府,就唔好比啲高傳播國家。入境都唔緊要,做做好個防疫得唔得。

印度呢啲國家根本唔應該俾佢地來

引用:
原帖由 輪皇 於 2021-4-21 07:03 AM 發表

應該將所有來港的阿3消毀。
係香港果D都應該要

應該盡量放多D唔同國家人來,因為提議封關根據之前的事好似係犯法,又會被秋後箅賬。所以放多D人入來是好事。驚果D人就去打多幾支科興,會終身免疫,起碼有15人依加鍾意去邊都得,咩變種都唔驚,一定要信政府!

引用:
原帖由 電梯冰凍的高峰 於 2021-4-21 08:14 AM 發表

你口孽太重,積下陰德
印度是敵對國
在中國邊界搞事

如果不是中國強大頂住
你一家大小可能成為印度性奴

口德? 慳D啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]